Kylpyhuoneeseen

3.jpg
Pieniä muutoksia tein kylppäriin uusilla tekstiileillä ja lasihyllyn päälle vaihdoin tuoksuja, öljyjä ja naamioita. Pyyhkeet meillä ripustetaan noihin kahteen koukkuun, missä on nyt H&M:n pyyhkeet. Koukut on imukupilla kiinni. Joskus kun pyyhkeitä on 3-4 samassa koukussa niin ei ne pysy, tipahtavat lattialle liiasta painosta. Siksi ostinkin oveen tuollasen Bathroom-naulakon lisäksi. Vieraat saavat ripustaa pyyhkeet siihen. Sinkkivadista löytyy vieraille saunapyyhkeitä, tuoksuja ja pesuaineita. Pikkujakkara on joskus äidiltä saatu, maalasin sen valkoiseksi.
5-tile.jpg

2.jpg

1.jpg

4.jpg

7-tile.jpg

7.jpg
Lenkin jälkeen vuorossa rentoutumista pitkän kaavan mukaan! Saunan, kuorinnan, öljyn, naamion ja lämpimän riisipussin kera 🙂 Kipeille hartioille vähän ensiapua 🙂 
Käyn kerran kuussa hierojalla ja nyt jouduin ajan perumaan..Sen siitä sai, heti niska ja hartiat jumissa. Mut jospa tuolta ulkoa ja saunasta sais vähän apua vaivoihin 🙂

Rentoa lauantaita! Illalla on pakko katsoa Putouksen finaali, kumpi vie voiton 🙂 

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

11 kommenttia “Kylpyhuoneeseen

 1. Hih…meiltä löytyy sama H&M:n matto ja tuo ovessa oleva naulakko näyttää kans kovasti tutulta 😀

 2. Aivan ihana kylppäri, kelpaisi todellakin myös minulle. <3

 3. Somalta näyttävät kylppärisi muutokset. Pienillä asioilla saa suuria aikaan!

 4. Voih, tosi nättiä! Ihania juttuja, noi naamiot ja jakkarat sinkkiämpäreineen 🙂 Meillä kun on vuokrakämppä ja ahdas wc/suihku/saunatila niin ei paljon kivoja juttuja laitella… 🙁

 5. Jonna, Niinkö 🙂 Me on shoppailtu samoissa paikoissa :)<br /><br />Inanaa, Voi kiitos Inanaa <3 Oon kyllä tyytyväinen tähän, tarpeeksi iso ja on todettu että kaks suihkua oli tosi hyvä ratkasu!<br /><br />Marita, Kiitos! Niimpä, ei tarvii kuin pikkumuutoksia ja heti näyttää erilaiselta :)<br /><br />Minusta, Kiitos! On se mukava välillä hemmotella itseä ja vieraitakin 🙂 <br />Teillä on kuitenkin oma sauna siinä kodissa! Sekin on jo luxusta. <br />Mä oon niin kova saunomaan etten osais olla enää ilman saunaa 🙂

 6. Kaunista ♥<br />Meidän kylppäri kaipaisi niin remonttia, teidän kylppäri on ihanan raikas 🙂

 7. Tyylikäs kylppäri! Meillä on vessassa noiden pyyhkeiden kanssa samaa sarjaa oleva matto. Noi pyyhkeet oli silloin loppuunmyyty kun ostin tuon maton. Pitääkin klikata itsensä H&M:n sivuille katsomaan josko niitä olisi tullut lisää 😉

 8. kuulostaa ihanalta! tykkään noista pyyhkeistä, onkohan niitä vielä myynnissä.. täytyypä käydä kattomassa! (tosin ei me kyllä pyyhkeitä tarvittais :/)<br />ihanaa sunnuntaita 🙂

 9. AnnaO, Kiitos <3 Ootko muuten koskaan laittanu kuvia teidän kylppäristä? Laatoittaminen on tosi helppoa kun sen oppii 🙂 meki on kaikki itse laatoitettu.<br /><br />Hanna, Kiitos 🙂 Toivottavasti sieltä vielä löytyy näitä! Joo mä mietin sillon et pitäiskö ottaa heti neljä kappaletta pyyhkeitä, mut en ottanu ku kaks. Tuo kuvio on nätti! <br />Se lattiapyyhe ois kans sopinu hyvin yhteen noiden kanssa, mut olin tilannu vasta tuon tekstimaton, ni se sit jäi.<br /><br />S, Kyllä oliki rentouttavaa ku sai rauhassa saunoa, lasten käytyä pesulla 🙂 Heh, ei mekään enempää pyyhkeitä tarvittais mut laitoin entisiä pois 🙂 Hyvä tekosyy antaa miehelle vanhat pyyhkeet talliin remonttijuttuihin 😀 Ois vaan pitäny ostaa enemmän ku kaks! Toivottavasti sieltä vielä löytyy siksak-pyyhkeitä sulle ja Hannalle 🙂 Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

 10. Hei! Uusi lukija ilmoittautuu! Pakko oli klikata blogiisi kun näin kommenttisi All you need is white-blogissa. Sama nimimerkki kun kiinnitti huomioni :)<br /><br />Sieltähän paljastui sitten myös samankaltainen sisustusmaku ja ihana blogi jota nyt sitten jään lukemaan! 🙂

 11. J, Moikka kaima J! 🙂 Voi kiitos!<br />Kiva kun jätit kommenttia ja lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *