Katseenvangitsija

50671094c98c7e2d5c000023.jpg

Joskus on tainnut tämä seiväs vilahdella täällä blogissa olohuone kuvissa, mutta en ole tainnut yhtään lähikuvaa ottaa. Silloin kun muutettiin omaan kotiin, tämä tais olla ensimmäinen juttu mille tehtiin ekat reiät uuteen kattoon. Siinä se roikkuu rautalangan varassa, samassa kohtaa vieläkin ja tykätään 🙂 Oon aina pitänyt puusta ja idea tähän heinäseipäästä tehtyyn kynttilätelineeseen syntyi päässä 🙂 Halusin seinälle jonkun erilaisen koristeen ja tämmönen tuli. En oo ainakaan vielä nähnyt missään samanlaista. Syksyllä ja talvella kiva poltella tuikkuja tässä iltaisin, kauniit kuviot tulee seinälle.

506710b4c98c7e8a4e00002c.jpg

506710e5c98c7e4e6000002c.jpg

Samaa puun sävyä löytyy myös sohvapöydästä, jonka mies teki viime vuonna. Kynttilätelineelle kaveri 🙂 Seipään alla on tällä hetkellä tv, tässä on sohvakin ollut pari kertaa järjestyksen vaihduttua. Tykkään siitä meidän olohuoneessa kun järjestystä voi muokkailla melkein miten vain. Monta kertaa oon muuten saanut tulla töistä kotiin muodonmuutoksen kokeneeseen olohuoneeseen 😉 Lapsilla ja isillä on aina silloin tällöin tapana yllättää ja joka kerta oon kyllä kovasti tykänny uudesta järjestyksestä olkkarissa!

Joskus ollaan tehty myös koivun rungosta parin sentin paksuisia alustoja kattaukseen, lautasten alle ja kyllä tuli kivat 🙂 Myös kukkaruukkujen alustoina oon käyttänyt niitä. 

Puusta saa tehtyä vaikka mitä. Yks iso koivu on tuossa meidän pihalla mikä pitäis kaataa pois ja oon jo keksinyt sillekin jatkokäyttöä 😉

50671101c98c7e2d5c000037.jpg

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

20 kommenttia “Katseenvangitsija

 1. Hieno ja persoonallinen! &hearts; Puusta saa tosiaan tehtyä vaikka mitä!<br />
  Kiva kun siellä mies ja lapsetkin yllättää järjestystä vaihtamalla!:) <br />
  Oisko sulla kuvaa noista puisista kattausalusista,kuulostaa tosi kivoilta!<br />
  Mukavaa lauantai-iltaa sinne!:)

  1. Kiitos &hearts; Joo musta on tosi hauska ku mies ja lapsetkin tykkää vaihtaa järjestystä meillä! Kyllä mulla taitaa olla kuvia noista alusista, mä laitan tänne jos löydän ne 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinne!

 2. Onpa hieno! Ja sopii varmasti todella hienosti sen ihanan pöydän kanssa 🙂

  1. Kiitos Oona&hearts; Ne sopii hyvin yhteen, vielä ku saisin takkapuita olohuoneeseen ni ois sopivasti puunsävyä 🙂

 3. Wautsi. Onpas kiva idea.<br />
  Haittaako, jos pistän itselleni muistiin? :)<br />
  <br />
  ps. käyhän vierailulla blogissani.

  1. Moikka Saara!<br />
   Kiitos 🙂 Tottakai saat laittaa idean muistiin :)<br />
   Tulen vierailulle!

 4. Todella kaunis!<br />
  Ei ole kyllä käynyt mielessänikään että heinäseipäästä saisi tuollaisenkin tehtyä.<br />
  Tuo puun sävy on ihana!

  1. Kiitti &hearts; Joo monia heinäseiväs juttuja oon nähnyt, mut en tällaista 🙂 Mä rakastan tuota puunsävyä, hih!

 5. Tosi hauska idea ja näyttää kivalta! Mä vaan en uskaltaisi polttaa kynttilöitä telkkarin yläpuolella.

  1. Kiitos Hanna! Ai mikset uskaltais? 🙂 Ei nuo tuosta tipahda kun ovat hyvin kiinni seipäässä 🙂

 6. Siis vau mikä idea! Itsekin rakastan puun väriä ja kaikenlaista siitä on tullut tehtyä. Ihan mahtavaa! 🙂

 7. Moi taas! Päätin vielä tähänkin postaukseen tulla ihastelemaan. Fantastinen ja kaunis idea! Saanko myös laittaa korvan taakse? Täällä on niin paljon kauniita ja käytönnällisiä juttuja sinun tekeminä. Koska perustat toiminimen ja myyt tekeleitäsi? 😉 Töissäsi on jotain sanoinkuvailemattoman kaunista. Osuu ainakin minun mieltymyksiini täysin! Mistä olet nuo tuikkukipot ostanut? Olen viimeisen vuoden etsinyt Salattujen elämien Isabellan kodin viinilaseja, joissa on vastaavanlaiset hopeareunut (?). Ajattelin, että jos nuo ovat paikasta josta pääsisin viinilasien jäljille. Olen jopa Salattujen elämien tuotantotiimiltä kysellyt lasien alkuperää, mutta he eivät osanneet vastata. :/

  1. Tuli ihan kyyneleet silmiin, miten kauniisti sanottu, kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Seiväskoriste oli ensimmäisiä oma tekemiä juttuja ja pidän siitä kovasti edelleen &hearts; tunnelmallinen iltahämärässä. Tottakait saat laittaa korvan taakse :)<br />
   Kynttiläkipot on aikoinaan ostettu Tiimarista, etsin joka paikasta oikean kokoisia kippoja tuohon seipääseen ja kaikki oli liian leveitä, mutta sitten Tiimarista löytyi. Toivotaan että tulisi jossain vastaan etsimäsi lasit, jos jossain näen hopea reunuksilla olevia viinilaseja niin vinkkaan täällä blogissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *