LÖYTÖ 2!

Voi että miten ihanasti auringonsäteet valaisi huoneet jo heti aamulla kun silmät aukaisin! Tuntuu että tämä talvi on ollut pisin kaikista, mistäköhän se johtuu? Viime kesä oli niin sateinen, ja montaa hellepäivää ei ollut, siinä taitaa olla syy miksi tää talvikin tuntuu erityisen pitkältä. Ensi kesä, ole pitkä, lämmin ja aurinkoinen <3 Niin paljon tekemistä vielä omassa pihassa ja puutarhassa, että sormet  syyhyää jo päästä tuonne touhuamaan. 

Mutta nyt otsikkoon 🙂 Tästä aarteesta mainitsin teille jo alkuviikosta, aikas hieno! Kun aukaisin kirpparin oven, katseeni osui tähän isoon pärekoriin ja menin heti tarkistamaan sen kunnon. Harmikseni olen huomannut että monet myyvät homeisia pärekoreja kalliiseen hintaan kirppareilla eikä sellaista kyllä viitsi kotiin sisälle tuoda. Nyt kuitenkin oli tuuria matkassa koska tässä ei ollut homepilkkuja ja muutenkin kunto hyvä. 15e. Mutta..

514ee2c9c98c7ece4000008f.jpg

Minähän tyhmänä jätin sen vielä paikoilleen ja ajattelin että nappaan sen sitten mukaan kun kierrän ensin vähän muitakin pöytiä. Samassa kun kävelin ja vilkaisin taakse niin huomasin kun joku nainen pyöritteli jo koria käsissään. Voi KÄÄK! Miksen heti ottanut sitä mukaan!! Mielessäni hoin että pliis, pliis älä osta sitä 😀 Mun onnekseni hän laittoi korin takaisin ja enää en odottanut, vaan hain korin itselleni 🙂 Tää on aika suurikokoinen ja minä ajattelin että otan sen sitten mukaani myöhemmin, mutta kirppiksellä ei tosiaan voi ajatella näin 🙂 Se nappaa joka kerkeää!

Myyjä muisteli että oli laittanut hinnaksi tälle 10e ja myi sitten sillä sen minulle, vaikka hintalapussa lukikin se 15 euroa. Naama kuin Naantalin aurinko, kävelin autolle.

514ee2c9c98c7efc19000020.jpg

514ee2bcc98c7e481c000011.jpg

514ee2b1c98c7e051500000e.jpg

514ee2c2c98c7ee90c00003c.jpg

Kuva otettu takaterassilta

Ulkona asteet plussan puolella, aurinko porottaa ja ränneistä valuu vesi, mikäs sen parempi keli pistää lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille! Toivottelen teille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa! Nyt on kevät!

PS. Mies muuten kysyi heti kun pärekorin laitoin takakonttiin että mitä sää tuolla teet? Vastasin että koristeeksi ostin, että laitan siihen vaikka tyynyjä. Seuraavana päivänä koriin oli ilmestynyt nuo tyynyt 🙂 Ja ei, se en ollut minä joka ne sinne laittoi 😀

14 kommenttia “LÖYTÖ 2!

 1. Jee, mulla on just samanlainen, löysin sen isäni vintiltä ja äkkiä kiikutin kotiin, hih 🙂

  1. Voi nuo vintit on ihan parhaita aarteen löytöpaikkoja! Itse käyn aina joka kesä isän lapsuudenkodin vintillä ihastelemassa vanhan talon tunnelmaa ja narisevia lattioita 🙂

 2. Kiitoksia ideasta! Meillä on vilttejä olkkarissa ja monen monta tyynyä, jotka pyörii milloin missäkin. Oon tässä haaveillu, että ostan jonkun ison korin, johon voin viltit ja tyynyt pistää jemmaan, mutta esim. punoskoreilla on melkolailla hintaa. Ja nyt kun näin sinun pärekorisi, muistin että meillähän on tuollainen rojukorina yläkerrassa! Ja itse asiassa jonkun sortin antiikkia antiikkia se on, muistaakseni miehen isosedän tekemä. Joten pitänee hakea kori käyttöön!

  1. Janetti, ole hyvä &hearts; Ehdottomasti pärekori käyttöön, sillähän on tunnearvoakin 🙂 Tuo on oiva säilytyspaikka vilteille ja tyynyille, pärekori on minusta kaunis sisustuksessa. Mulla on kaks noita nyt, kirppiksiltä ostettuja molemmat, mutta aikoinaan nekin on joku käsillään tehnyt 🙂 <br />

 3. Hyvä löytö! Mie tarttisin kans jonku korin, ehkäpä torkkupeitoille..

  1. Oli kyllä huippulöytö ja nyt vähän ajan sisään oon löytänyt montakin hyvää tavaraa kirppiksiltä, joskus vaan on tuuria matkassa 🙂 Torkkupeitoille tuo tilava pärekori on myös hyvä säilytyspaikka. Tai vaikka lehdille 🙂

 4. Meillä oli näitä 2 kpl mökillä vuosimallia….-35. Niissä äitini sisaruksineen olivat nukkuneet vauvoina &hearts; Annoin pois kun minulla ei ollut tilaa niille. Kauniita ovat!

  1. Oi, ne on jo vanhoja koreja &hearts; Ihana tarina &hearts; en tiennytkään että ennen vauvat nukkui myös pärekoreissa, kiitos kun kerroit sen 🙂 Minun mummo on syntynyt 20-luvulla, pitääpä häneltä kysyä muistaako hän 🙂

 5. Voi ihana löytö!<br />
  Itsekin pärekoreja bongailen kirppiksiltä, mutta olen huomannut saman kuin sinä -hintaa on yleensä aivan tuhottomasti ja korien kunto on ala-arvoista.<br />
  Onnea tuosta löydöstä, ja etenkin kun se melkein lipsahti käsistä 🙂

  1. Kiitos &hearts; Se meinas lipsahtaa käsistä, mutta onneksi sain sen 🙂 <br />
   Niimpä, ei kai kukaan halua kotiinsa homeista/rikkinäistä koria ja maksaa siitä vielä jotain 50e 😀 Huh 🙂 <br />
   Toivotaan että onni osuu sinun kohdalle seuraavaksi 🙂 Aurinkoista viikkoa, Eija!

 6. IHANA! kelpais mullekin! todellinen löytö kyllä. mä oottelen markkinoita jos löytäisin sieltä jotain vastaavia ku ei kirppiksillä oo näkyny. oon nähny tollasen myös semmosena, et alle on lisätty rullat, kätevä sellainenkin 🙂

  1. Ai sinäkin tykkäät pärekoreista 🙂 kiva! Varo vaan ku sellasen löydät, meidän toinen kisu tykkäis olla siellä koko ajan 😀 Saa nähdä miten teillä!<br />
   Viime kesänä muistaakseni antiikkimarkkinoilla törmäsin näihin, mut hintaa oli 40 eurosta ylöspäin ja kuntokaan ei ollut kovin hyvä.. Toivottavasti sulla on tuuria ja löydät hyväkuntoisen 🙂 Ihan hassua pyytää vanhasta korista yli 40e, joka rapistuu käsiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *