and

Kyllähän te tiedätte että tykkään ja arvostan valtavan paljon kaikenlaisia itse tehtyjä juttuja, joten ilomielin lähdin mukaan yhteistyöhön Anna Nygård Designin kanssa. Oletteko tutustuneet Annan tuotteisiin? Minusta on aivan mahtavaa että hän on keksinyt tehdä sälekaihtimista tyylikkäitä ja kestäviä tuotteita! Löytyy mm. lehtikoria, erilaisia säilytyskoreja, joulukoristeita, laukkuja..

Sälekori puukannella ja pieni tarjotin koristaa nyt meidän kotia. Tarjottimeen ajattelin laittaa hajuvesiä ja koriin kosmetiikkaa. Ihana myös tuo puukansi, näitähän voisi pinota vaikka päällekkäin erikokoisia 🙂

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Joulupallo tuli kivana yllätyksenä paketin mukana. Ripustin pallon yhteen lehtikuusen oksaan, joita keräsin ennen lumentuloa pihan kuusesta. andin löydät myös facebookista.

Postaus toteutettu yhteistyössä Anna Nygård Designin kanssa.

Aurinkoista päivää kaikille <3 täällä ainakin paistaa aurinko kirkkaana taivaalla. Silti ajatukset ovat vielä viikonlopussa, voi viikonloppu kun menit vauhdilla ohitse.. me nautittiin siis Tahkon maisemista pari päivää. Aivan mahtavat maisemat, siellä oli muuten ihan talvi jo. Kuvia tulossa lähipäivinä 🙂 

13 kommenttia “and

 1. Nää on just sellaisia tuotteita, joista mä tykkään yli kaiken. Loistava oivallus, kierrätystä ja rajattomasti muuntelu- ja käyttömahdollisuuksia. Tykkään kovasti 🙂

 2. Voih, noita Annan tuotteita olen käynyt muissakin blogeissa ihastelemassa:) Niin kauniita♥

  1. Puukannellinen kori oli just sopiva meille kun samaa puunsävyä on muuallakin täällä 🙂 Tykkään!

 3. Olen ihaillut noita tuotteita jo pitkään, muistan kun ensikerran bongasin ne ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! En ole vielä saanut hankittua yhtään, koska en ole osannut päättää mitä tuotteita kotiuttaisin kun kaikkea ei voi aina saada 🙂 Haluaisin ehkä eniten kannellisen olohuoneeseen/keittiöön, jossa voisin säilyttää läppäreiden ja kännyjen latureita. Minkä kokoinen tuo sinun oma on?

  1. Puukannellinen sälekori ehdottomasti jos mietit johdoille säilytyspaikkaa. Kiitos muuten vinkistä, kännykän ja tabletin latureillehan tuo olisi myös hyvä, ne kaks johtoa meillä aina lojuu pöydillä kun niitä tarvitsee niin usein 😀 Korin mitat ovat 13x13x13 eli se suurin L-koko.

  2. Pitäisköhän ihan testata tuota keittiön tasolle missä meillä aina ladataan kaikki laitteet, jospa mieskin oppis laittamaan laturit koriin piiloon 🙂

  1. Kiitos Frida &hearts; Olen koittanut opetella enemmän ja enemmän tuota kameran käyttöä, pikkuhiljaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *