Lämpöä olohuoneeseen <3

Sohvalle piti saada lisää lämpöä ja jotain pehmoista, joten Ikeasta hankin muutaman aidon lampaantaljan. Taisivat olla nyt tarjouksessa kuun loppuun, parikymppiä kipale. Ei paha 🙂 Samalla kun asettelin taljoja sohvalle niin otin nukkaleikkurilla nukat irti tyynynpäällisistä, joihin sitä oli ilmestynyt. Ihan paras vekotin. Tuon porotyynyn otan aina esille talven ajaksi.

3.jpg

1.jpg

Nyt nakkikeittoa ja ruisleipää syömään ja takaisin lämpöpeiton alle. Minulla on öisinkin lämpöpeitto päällä, ilman sitä olisin varmaan jo paleltunut 🙂 Viidettä päivää jatkuu kuume, mittari huitelee välillä yli 39C, mutta eiköhän tämä tästä. Pitää ajatella positiivisesti että jospa sitä huomenna olis jo terve 🙂 Terveempää viikkoa teille <3

2.jpg

7 kommenttia “Lämpöä olohuoneeseen <3

 1. Todellakin lämpimän tunnelmallista! Pikaista paranemista &hearts;

 2. Ihanan kutsuva sohva, suloinen tuo porotyyny ♥<br />
  Pikaista paranemista sinne!<br />
  <br />
  p.s. toivottavasti tämä ei ole kolmas kommenttini, kommentointilaatikko temppuili ja en tiedä tuliko kaksi aikaisempaa kommenttiani läpi :/

  1. Tämä yksi kommentti vain tuli 🙂 höh mikähän siellä kommentoinnissa on vialla..<br />
   Kiitos Anna &hearts; nyt on kuume laskenut, vihdoinkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *