Ympäri mennään

Päätin kuvata makuuhuoneen nurkasta nurkkaan kun sain ihanalta Syhiltä 360-haasteen joulukuussa. Nyt ehdin tarttumaan haasteeseen ja tämä olikin kiva tehdä, vähän erilaisempi haaste 🙂 Syhi on kirjoittanut blogisivuillaan säännöistä näin: 

Valitse kotisi kaunein huone ja ota siitä vähintään neljä kuvaa siten, että kuvaat aina nurkasta nurkkaan. Ota vuoronperään kuva jokaisessa nurkassa seisten. Julkaise kuvat blogissasi myötäpäivään. Voit tehdä 360-kierroksen myös useassa huoneessa. Tule kertomaan minulle, kun olet haasteeseen tarttunut ja haasta muita bloggareita mukaan.

Joten ei muutakuin haasteen kimppuun 🙂 Tässä tulee meidän makkaria ihan joka suunnasta!

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Huoneesta saa varmasti paremman käsityksen, kun ottaa kuvia laajemmasta kuvakulmasta. Useimmiten sitä napsii aina samasta kuvakulmasta kuvia ja nyt tämän haasteen myötä tuli kuvattua koko huone. Haastan teidätkin mukaan, kuka haluaa ottaa haasteen vastaan? 🙂

KIVAA VIIKONLOPPUA <3

 

white & black - -

14 kommenttia “Ympäri mennään

 1. Kiva että osallistuit haasteeseen! Kaunis makuuhuone täynnä ihania yksityiskohtia. Useasta suunnasta katsottuna saa kyllä hyvän käsityksen millainen huone on kokonaisuutena. Helposti sitä julkaisee aina vain paraatikuvia parhaasta kuvakulmasta 🙂 Teidän makuuhuone on kyllä oikein esittelykelpoinen ihan 360!

  1. Tätä oli kiva tehdä! Niimpä ja kun itse näkee aina samat tilat, niin sitä jotenkin unohtaa että eihän ne kameran linssin läpi välttämättä ole näkynyt :)<br />
   Kiitos!

 2. Tää on kiva haaste! Mulla tää odottaa toteutusta, eli siivouspäivää et pääsen kuvailemaan 🙂

  1. Hih! Siivousintoa 🙂 Piti itsekin lelut siistiä pois ennen kuvien ottoa 🙂

 3. Kaunis kokonaisuus, harmoninen! Mistä sängynpeite ja yöpöydät?

  1. Kiitos!<br />
   Päiväpeite on Lennolin silkkipäiväpeite: <a rel="external nofollow" href="http://homeshopping.lennol.fi/epages/lennol.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23032010-1010/Products/47984&quot; target="_blank">http://homeshopping.lennol.fi/epages/lennol.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23032010-1010/Products/47984</a><br />
   ja yöpöydät ovat Ikean Malm-sarjaa. Oiskohan poistunut valikoimista, kun ei ainakaan nettisivuilla ollut enää. Nämä on 5v. sitten ostettu.

  1. Kiitos itsellesi &hearts; Mallinuken olen ostanut pari vuotta sitten Kärkkäiseltä.

 4. Itsellänikin ollut samanlainen lamppu, mutta myin myöhemmin ystävälleni. Joku mustasta pois vaihe menossa. Olen miettinyt itsekkin yöpöydiksi seinään kiinnitettäviä, mutta sängynpaikka vaihtuu vielä niin usein ettei viitsi. 🙂

  1. Joo jos sängyn paikka vaihtelee niin seinävalaisimet ei oo paras vaihtoehto, tulee muuten aika paljon turhia reikiä seiniin :)<br />
   Mustaan en ole vielä onneksi kyllästynyt, taitaa olla jo kuudes vuosi menossa ja vielä yhtä paljon se ihastuttaa siellä täällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *