Rakastuin tapettiin

3.jpg

Miten siinä sitten kävikään kun lähdin remonttikohteeseeni etsimään tapettimalleja..silmäni osuivat tähän loisteliaaseen tapettiin ja otin siitä mallipätkän mukaan. Tai itse asiassa meinasin jo ostaa rullan, mutta ajattelin ensin kokeilla pienellä palalla miltä se seinässä näyttää. No hyvältähän se näytti! Nyt mietinkin kuumeisesti mihin se laitettaisiin, ei siis remonttikohteeseen vaan omaan kotiin 🙂 ehkäpä vessan seinään tai jonnekin muualle, mutta se on varmaa että jossakin tätä tullaan meillä näkemään. Yritin ottaa kuvaa niin että näkisitte tuon kimalteen mikä tapetissa on. Tapetti on ihan huikean näköistä kun valo osuu siihen. Tykkäisitkö?

2.jpg

1.jpg

Ja kyllähän niitä tapetteja löytyi remonttikohteeseenkin 🙂

Nykyään on aivan älyttömästi valinnanvaraa tapeteissa ja just tällaiset WAU-huudahduksia aiheuttavat tapetit on ainakin omalla kohdalla harvassa 😉 Toinen Wau on edelleen meidän makuuhuoneen tapetti, vieläkään en ole kyllästynyt siihen vaikka se onkin ollut seinässä jo kohta viisi vuotta.

Iloista maanantaita! 

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Rakastuin tapettiin

    1. Niin on ja luonnossa vielä kauniimpi ♥ en saanut kuvaan sitä loistetta mikä tapetista hohtaa 🙂

  1. Tapetti on tosi kivan näköinen, olen nähnyt sen livenä paikallisessa prismassa. Itsekin mietin silloin kyseistä tapettia 🙂 Arjen pientä luksusta saa kyseisestä tapetissa.

    1. Prismasta juuri tämän bongasin, tapetti on kyllä oikea luxustapetti! Eikö näytäkin luonnossa vielä kauniimmalta kuin kuvissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *