Synttäreille

5.jpg

8.jpg

Tytön synttärit lähestyy ja ajattelin jo hyvissä ajoin askarrella lisää pompomeja koristeeksi. Tiimarissa oli vähän aikaa sitten loppuunmyynti ja hain paljon askartelujuttuja sieltä mm. kuvassa näkyvät cocktail-tikut (näitä otin kirkkaitakin), eriväristä silkkipaperia, vaaleanpunaista ja valkoista kakkupaperia ja vaaleanpunaista liinaa juhlapöytään. Servettejäkin lähti mukaan, niitähän tarvii aina. Tavarat oli ihan puoli-ilmaisia, muutama kymmensentti jäi aina yhdelle hintaa.

Tänä vuonna pastellinsävyt on juhlien teemaväri, nuo pompomit pääsee sitten lastenhuoneen kattoon roikkumaan juhlien jälkeen. Ja osa siellä on roikkunutkin jo edellisistä synttäreistä. Täältä näet helpon pompomien ohjeen, jonka kirjoitin pari vuotta sitten kuvien kera.

Lahja on onneksi jo valmiiksi mietitty, vaaleanpunainen nukkekoti. Kakkutoiveeksi synttärisankari esitti kisukakkua eli Hello Kitty se on leivottava 🙂 Lasten synttäreiden järjestäminen on niin mukavaa, itselle sitä tulee harvoin mitään järjestettyä, paitsi silloin kun täyttää pyöreitä 😉

6.jpg

7.jpg

9 kommenttia “Synttäreille

 1. Onpa ihania valmisteluja! Synttärit (lasten!) on ihan parhaita! 🙂 Kivoja suunnitteluja!

  1. Kiitos! Koristelut ois nyt tehty valmiiksi, vielä on osa tarjottavista mietinnän alla.. ja nukkekotikin täytyy koota kunhan kotiutuu 🙂

 2. Voi että mää sitten tykkään näistä sun juhlakoristelu jutuista! Täälläkin innolla odotellaan neidin kesäkuussa koittavia 3-vuotis synttäreitä. Hän haluaa viidakko teeman (ainakin vielä). Ja pitää kuulemma hankkia villieläimiä. Norsu, virtahepo mutta ei krokotiilejä. (on pikkusen katottu viidakkomuumia) 😀

  1. Kiva että tykkäät &hearts; mä oon tällainen askarteluhullu 😀 <br />
   Viidakkosynttärit kuulostaa mielenkiintoiselta! Joko olet miettinyt kakkua vai oliko prinsessalle jo toive valmiina? 🙂

  1. Mun suosikkeja! Tein jopa omille synttäreille silkkipalleroita, kun täytin pyöreitä, mustavalkoisia tietty 😉

 3. Ihania synttärijuttuja! 🙂 Pompomit on kauniita, niitä pitäis ruveta itelläkin värkkäämään! Käynkin vilkaisemassa nuo sun ohjeet, josko sitä pian innostuis :)<br />
  <br />
  Kivaa viikon jatkoa! &hearts;

  1. Kiitos Heli! Helppo ohje ja nopea tehdä 🙂 ei muutakuin askartelemaan 🙂 <br />
   Teille myös mukavaa viikkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *