Näyttävyyttä terassille

 

44.jpg

Olen sitä mieltä että kukka-asetelmat viimeistelevät näin kesäisin terassin ilmeen. Edellisinä vuosina terassillamme on ollut korkeat rottinkiruukut, joihin olen laittanut kesäkukkia. Tänä vuonna erilaista. Tein laakeaan ruukkuun asetelman hortensiasta ja murateista. Ruukku on muutaman euron alelöytö, jonka suhuttelin mustalla maalilla. Pienellä vaivalla sai näyttävän asetelman. Tuosta tulee varmasti vielä upeampi kun muratti lähtee kasvuun ja hortensian nuput aukeavat!

43.jpg

42.jpg

Alla kuva ruukusta, ei ollut ihan minun värinen 🙂 Mustaksi muuttui. Hortensian ja murattien lisäksi ostin vielä pari viimeisessä kuvassa näkyvää köynnöstä. Ajattelin laittaa ne kasvamaan leikkimökin seinän vierustaa pitkin. Vaalealla seinällä varmasti kauniin näköiset kunhan tuosta tuuhenevat ja kasvavat pituutta. 

Tyttö kun hoksas että äiti ottaa kameralla kuvia niin hän haki oman kukkamaljakkonsa kuvaan, pilkistää tuolta murattien alta 🙂 Tuumasi vain että otahan äiti kuvia minunkin kukista! Lämmintä viikon jatkoa!

40.jpg

41.jpg

8 kommenttia “Näyttävyyttä terassille

 1. Nyt on ihan pakko kysyä, että onko tuo alunperin saviruukku ja ihan vaan spraymaalilla maalattu? Löysin itsekin vastaavan näköisiä juuri passelin kokoisia ja mallisia saviruukkuja, mutta se punainen saviväri vaan ei käy meille yhtään! Hmmm. voisiko ne tosiaan siis maalata noinkin helposti. HEH, kiitti!

  1. Moikka TaiKa!<br />
   <br />
   Joo saviruukku ja suhautin vain pari kerrosta mattamustaa spraytä päälle 🙂 Kaikki saviruukut olen maalannut sprayllä, maali kestää hyvin jos ruukku on sisätiloissa tai ulkona katoksen alla, niinkuin meillä tuo. Mutta pakkasta se ei kestä, minulla jäi viime vuonna talveksi ruukut sään armoille ja maali rapistui irti.<br />
   <br />
   Ehdottomasti kannattaa kokeilla maalaamista, jos kauniit ruukut olet löytänyt, mutta väri ei miellytä 🙂

 2. Näyttää kyllä niin kivalta, mulla on huomenna heti aamusta aikomus mennä kukkakauppaan, toivottavasti löytyy kaikkea ihanaa pihalle! Ihanaa viikonloppua &hearts;

  1. Sieltä varmasti löytyy ihania juttuja pihalle! Olen ostanut jo vaikka kuinka paljon kukkia, mutta aina vaan tekee mieli hakea vielä muutama lisää.<br />
   <br />
   Kiitos! Mukavaa viikonloppua sinnekin &hearts;

 3. Kaunis asetelma ja hyvä idea tuo ruukkujen maalaus, taidan kurkata mitä ruukkuja multa löytyy varastosta ennen uusien ostoa 🙂

  1. Kiitos 🙂 Minä jo vein kirppikselle uusia ruukkuja myyntiin joiden väristä en tykännyt, mutta hainkin ne takaisin ja maalasin mustaksi 😀 Sprayllä saa nopeasti ja helposti ruukut mieluiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *