Makuuhuoneet- Loma-asuntomessut

Suurimmassa osassa loma-asuntomessujen makuuhuoneista oli käytetty sängynpäätyseinissä tummempia pintamateriaaleja. Muutamissa kohteissa näki täysin valkoisia seiniä, silloin tekstiileillä oli tuotu väriä tilaan. Mm. oranssia, vihreää, turkoosia, ruskeaa, harmaata ja mustaa näkyi sitten taas tekstiilien muodossa makuuhuoneissa. Suosikkimakuuhuonekin sieltä löytyi tai oikeastaan kaksikin 🙂 Näyttäviä tehosteseiniä, kauniita valaisimia ja tekstiilejä. Tässä loma-asuntomessujen makuuhuone kuvia, olkaa hyvät! 🙂

20.jpg

 

19.jpg

 

17.jpg

 

16.jpg

 

15.jpg

 

14.jpg

 

13.jpg

 

12.jpg

 

11.jpg

 

8.jpg

Alla toinen suosikeistani:

7.jpg

 

6.jpg

 

5.jpg

 

4.jpg

 

9.jpg

 

10.jpg

 

1.jpg

Ja tässä toinen minun mieleeni oleva makkari:

3.jpg

 

2.jpg

Kaiken kaikkiaan kauniita kohteita. Tältä osin loma-asuntomessukuvat päättyvät tähän postaukseen. Tekisi mieli tehdä vielä yksi postaus mielenkiintoisimmista taloista ja yksityiskohdista sisätiloista, mutta katsotaan nyt 🙂

IHANAA VIIKONLOPPUA!

white & black - -

4 kommenttia “Makuuhuoneet- Loma-asuntomessut

  1. Kiitos taas, -mukava katsella näitä omalla kotisohvalla, ilman ruuhkaa!☺

    1. Siellä oli välillä sellaista tungosta etten viitsinyt edes aukaista kameraa, hyvä että pääsi eteenpäin 😀 Oltiin juuri kiireisimpään päiväsaikaan ja sää oli aurinkoinen, niin oli ihmisiä liikkeellä. Ole hyvä ♥

  2. Olispas kivoja makuuhuoneita! Nuo kerrossängyt on siis aivan hurmaavat, meilläkin löytyy tyttöjen huoneesta kerrossänky, sellaine vanhanaikainen sinne varta vasten rakennettu, tästähän saa kivasti inspiraatiota sinne :)<br />
    <br />
    Aurinkoista viikonloppua!

    1. Oi teillä on jo sänky valmiina, meillä vasta piirrosvaiheessa 🙂 Kerrossänky-kuvaa näytinkin heti miehelle että meillekin tuollainen lapsille ja nyt se on jo suunnitteilla 🙂 ja nuo verhot ihana idea myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *