Villiintynyt saniainen

89.jpg

Katsokaapa tuota kasvia joka roikkuu ylösalaisin! 😀 Saniainen on kasvanut aivan älyttömästi siitä kun sen Sky Planter-ruukkuun istutin. Kokeilin muistaakseni viittä eri kasvia ruukkuun ja ne eivät menestyneet ruukussa. Mutta tämä saniainen senkun kasvaa ja kasvaa. Kohta oksat roikkuu jo kahvinkeittimessä (tai roikkuu jo), joten pakko siirtää piakkoin jonnekin muualle tai napsaista oksia lyhyemmäksi. 

Sen olen huomannut että kun ruukku on täynnä vettä, niin silloin kasvi voi hyvin. Joskus unohdan täyttää ruukun vedellä ja sen kyllä huomaa kun saniainen alkaa nuupahtamaan, mutta hyvin on aina virkistynyt kun vettä on lisätty. Samanlaisia ruukkuja olen miettinyt ensi kesäksi katetulle terassille, niihin voisi istuttaa yrttejä kasvamaan. Kolme ruukkua eri korkeuksilla voisi näyttää tosi kivalta!

 

87.jpg

 

88.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia “Villiintynyt saniainen

  1. Ompas hauskannäköinen, kun roikkuu tuolla lailla alaspäin 🙂 Mistäs tuollaisia ruukkuja löytyy?

    1. Ruukun olen saanut joskus blogiyhteistyönä Paloranta-verkkokaupasta jota ei enää ole, mutta ainakin Finnish Design Shop myy Sky planter-ruukkuja.

  2. On kyllä komean näköinen! Saniainen tykkää roikkua pää alaspäin 🙂

    1. Se on näköjään ainut kasvi joka mun hoidossa elää pää alaspäin 😀 Saa nähdä miten yrtit ensi kesänä tykkää tuossa ruukussa kasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *