Matka ja kuvia osa 2

8.jpg

Markkinoilla ja Bioparc-eläintarhassa kävimme yhtenä päivänä ja eläintarha oli kyllä mahtava kokemus myös meille aikuisille. Eläimet tekivät hassuja temppuja mm. tämä kuvassa oleva gorilla oli makoilemassa rennossa asennossa nurmikolla ja kun hän huomasi että ikkunan taakse tuli ihmisiä katselemaan, nousi hän ylös ja pyllisti ruudun takana oleville 😀 Ikkuna jää siis tuonne kuvan oikealle puolen 🙂 Toinen gorilla taas istui kuin patsas ikkunan edessä eikä liikahtanutkaan, filmaattinen tähti!

9.jpg

 

10.jpg

Tämä kaveri taas teki itselleen jalkahoitoa ja välillä kaiveli nenäänsä sillä aikaa kun kaverit alhaalla halailivat ja juttelivat toisilleen. Niin suloisia <3 Eläintarha oli tehty mahdollisimman luonnollisen näköiseksi mm. polut ja aitaukset olivat aidon näköisiä, eläimillä oli tilaa liikkua ja ympärillä paljon kasvillisuutta.

11.jpg

 

16.jpg

Pojan oli pakko saada koskea `piikkipuuhun` ja auts kuului sen jälkeen. No olihan se terävä, pakko oli itsekin pistää sormi tuohon ;D Tiikerit vilvoittelivat vedessä ja krokotiilien lisäksi nämä oli kyllä pelottavimmat eläimet eläintarhassa. Vitsit kun tuo tiikeri lähestyi meitä aivan lasin taakse niin kyllä siinä säikähti, mutta samalla ihaili upeaa eläintä. Vau!

12.jpg

 

13.jpg

 

14.jpg

Krokot oli pelottavia. Aluksi nukkuivat tuolla täysin liikkumattomina suut ja silmät auki ja minä jo kerkesin ihmettelemään että onko nuo edes aitoja :DD Kröhöm..ois pitänyt pitää suu kiinni. Viiden minuutin päästä yksi niistä heräsi ja alkoi vimmatusti heiluttaan häntäänsä ja tallusteli veteen, siinä meinasi kamera tippua kädestä eikä tarvinnut enää pohtia oliko ne aitoja vai ei 😀 Aivan mahtavia eläimiä.

18.jpg

 

17.jpg

 

21.jpg

 

7.jpg

Bioparc oli hieno elämys ja kuvien kautta voi muistella kivaa päivää jonka siellä vietimme. Postauksen kuvissa oli vain osa eläimistä, näkyi siellä mm. virtahepo, lepakko, suuria kaloja, lintuja, liskoja, leopardi.. pythonit jätin välistä, muistatte varmaan käärmepelkoni.

Piipahdimme myös markkinoilla jossa myytiin tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja paljon kaikkea markkinatavaraa. Vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, meikkejä, kelloja, matkamuistoja.. Pussilliset ostettiin maukkaita hedelmiä hotellille ja olihan ne hyviä! Muutama kello ja laukku lähti myös mukaan.

 

1.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

2.jpg

 

6.jpg

Matkalla törmäsimme tähän pieneen kisuun joka olisi lähtenyt meidän mukaan. Seurasi jonkun aikaa perässä ja naukui, silittelin hetken kisua. Ajattelin etukäteen että Espanjassa on paljon kulkukissoja- ja koiria, mutta kissoja emme nähneet kuin tämän yhden. Koiria juoksenteli varsinkin iltaisin kaduilla. Voi olisipa ollut ruokaa mukana.. haikea mieli jäi kun ajatteli että noilla pienillä ei ole kotia. Teki mieli ottaa kisu mukaan <3

Huomasitteko muuten uudistuksen blogini sivuilla? Itse olen niin iloinen tästä muutoksesta, nimittäin kuvat ovat suurempia, pystykuvat ovat leveydeltään nyt samankokoisia kuin muutkin, jee, kiitos tekniselle tuelle 🙂 Vai onko kuvat teidän mielestänne jo liian suuria, onko postausta helppo selata eteenpäin?

 

 

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Matka ja kuvia osa 2

  1. Kivoja reissukuvia :)<br />
    Isot kuvat on hyvä juttu, tykkään!<br />
    Mukavaa loppuviikkoa sinne.

    1. Jes kiva kuulla että isot kuvat miellyttävät 🙂 Mukavaa viikonloppua &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *