Piristystä!

Välillä sitä kaipaa piristystä sateisen päivän keskelle, tänään on juuri sellainen päivä. Mistä tuota vettä ja tuulta riittää? Takkaan tuli ja uusi kukka olohuoneen sohvapöydälle ja silmänilo on taattu tähän harmaaseen päivään. Takan ääreen pehmeän viltin päälle pelaamaan lautapelejä lasten kanssa kera laivalta ostettujen karkkipussien. Tällä hetkellä Arvaa kuka-peli on ehdoton suosikki. Niin hymyilyttää nuo pienten kysymykset pelin edetessä!

Meillä oli tosi kiva Tallinnan matka. Vaikka sielläkin satoi vettä ensimmäisenä päivänä, ei se haitannut meidän menoa. Oltiin vähän isommalla porukalla reissussa ja yövyttiin hotelllissa. Testasimme ainakin kolmea eri ravintolaa Tallinnan puolella, kävelimme aina vain johonkin ravintolaan sisään kun etukäteen ei oltu katseltu mitään tiettyä paikkaa. Aikomus kyllä oli hieman tsekkailla etukäteen, mutta näin oli minusta melkein parempi. Viimeisenä iltana löysimme ihan sattumalta kapean kadun päästä ravintolan, josta saimmekin tosi hyvät pihviannokset. Minusta tällaiset extempore jutut on kivoja ja etenkin vanhassa kaupungissa ravintolat ovat niin tunnelmallisia!

Laivalla oli älytön ruuhka Suomeen palatessa, pidennetty viikonloppu helatorstain ansiosta oli saanut muutaman muunkin liikkeelle 😀 Sinnikkäästi jonotin ostosten kanssa kauppajonossa 😀 oikeasti kun astuit kauppaan sisään ja sait ostoskorin käteen, siitä metrin päästä alkoivat jo jonot kassalle. Ihan älytöntä. Lapsille olin luvannut herkut ostaa, joten ei auttanut muu kuin jonottaa. 

DSC_4277%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4270%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4290%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Suomen puolella kävimme vielä Ikeassa, se perus reissu. Kuten anoppi sanoi, ei mitään ostettavaa mutta silti kärryt olivat aivan täynnä heräteostoksia. Hups. Vesisateet kun loppuvat ja pääsen sisustamaan terassia, näytän sitten teillekin kuvista mitä ostinkaan. Puksipuut ja matot olivat loppuneet, jotka löytyivät tekemästäni kollaasista, mutta kaikkea muuta kivaa tarttui mukaan. Niistä lisää myöhemmin, nyt lämmittelemään takan eteen ja seuraavan lautapelin kimppuun. Miten tuo ilma tuntuukin niin syksyiseltä, äkkiä kesä tänne! 

Mukavaa illan jatkoa 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *