Asetelmaan Protea!

DSC_9190%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sähköttömyys on toisinaan ihan hyväksi. Televisio ja tietokone pysyvät kiinni, kynttilöitä palaa joka puolella, on ihanan hiljaista ja takkatulen äärellä voi paistaa makkarat jos nälkä yllättää. Meillä oli sähköt aika kauan pois Valio-myrskyn aikaan. Kynttilänvalossa kävimme saunassa ja siinä hetkessä oli aivan joulun tunnelmaa ilmassa. Jouluna meillä on tapana saunoa aina kynttilänvalossa ja en voinut olla ajattelematta jo tulevaa juhlaa 🙂 Eihän sen aina tarvitse olla joulu kun sammutetaan valot ja mennään saunaan kynttilöiden loisteessa? Sehän voi olla vaikkapa arkipäivä.

Pakastin meni myrskyn aikaan ihan sekaisin, näytti vielä tänäänkin -26C astetta että ruoat ovat ainakin jäässä 😀 Jotenkin sain näpyteltyä sen takaisin normaaliin lämpötilaan vaikka kauan piippasi vastaan. Tietokonekin kerkesi sammua monen monta kertaa ja juuri silloin kun olin tekemässä yhtä tärkeää juttua. Onneksi oli tiedot tallessa. Oliko teillä paha myrsky? Täällä oli puita kaatunut tielle mutta talo onneksi säästyi. Hirvitti nuo pitkät männyt talon ympärillä kun vaakatasossa heiluivat tuulessa, että milloin ne kaatuvat talon päälle. Mies lupasi nyt vihdoin katkaista ne.

protea%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kuvissa näkyy Protea (kamalan vaikea nimi mutta proteiinista sen muistin kun kukkakaupan täti tämän minulle myi), yksinkertainen, kaunis kasvi. Kestää kuulema kauan maljakossa. Tykkään tehdä asetelmia vierashuoneen pöydälle, tuosta mustasta pöydästä on tullut lempparipaikka asetelmille. Pullon olen joskus maalannut mustalla sprayllä ja tuikkukippo on TineK:n. Jos joku muuten haluaa ohjeen tuohon sängynpäätyyn niin huikatkaa vaan! Minulla on tuolla jossain vaihe vaiheelta otettuja kuvia, ne jäi silloin laittamatta tänne blogiin kun ajattelin että googlellakin löytyy erilaisia ohjeita. Sängynpäädystä olen tykännyt ihan älyttömästi ja keinonahka on pysynyt täysin valkoisena. Mutta nyt lähden ihastelemaan tuota mun proteiinikukkaa 😀 Pitäisköhän mun välillä ostaa ihan normikukkiakin että nimetkin pysyvät muistissa? Valoisaa sunnuntaita!

DSC_9202%20%E2%80%93%20kopio.jpg

4 kommenttia “Asetelmaan Protea!

 1. Ihanat, tunnelmalliset ja rauhaisat kuvat.<br />
  Meillä jäi myrsky kovin vähäiseksi.

  1. Kiitos ihana &hearts;<br />
   Onneksi myrsky on nyt ohi ja sähköt takaisin 🙂 <br />
   Mukavaa alkanutta viikkoa!

 2. Ihana tuo mustaksi maalattu pullo &hearts;. Mä olen etsinyt juuri tuon mallista maalattavaksi.

  1. Nämä on niitä jouluna myytäviä glögipulloja 🙂 Just sopiva aukko joko kynttilälle tai yhdelle oksalle/kukalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *