Luksusta kylppäriin

kuvakollaasi.jpg

Perjantaifiilis on täällä! Viikonloppu aloitettiin pienellä siivouksella, suuremmat siivoukset saa nyt jäädä kun vielä flunssaa pukkaa. Siivousten lomassa piipahdin pitkästä aikaa Elloksen sivuilla katsomassa mitä ihania uutuuksia on tullut myyntiin. Kylppäriosastolta löytyi kivoja kultaisia piensisustustavaroita, voi kun tekisi mieli tilata meidän pikkuveskiin jotain näistä kultakimpaleista! Vaikka olen tyytyväinen nykyisiin tiloihin, niin mukava välillä uudistaa ilmettä piensisustuksen saralla. Myös joulutuotteet tulevat kauppojen hyllyille ja Elloksen sivuilla oli paljon jo joulua, mm. Bloomingvillen ihania joulukoristeita. Yllä olevat kultaiset tuotteet sopivat jouluunkin, olisiko ihana sisustaa kylppäri mustalla ja kultaisella tänä jouluna ja jättää punaiset pyyhkeet kokonaan pois? Aika luksusta olis!

*1. Mustat pyyhkeet  2. Kynttilä  3. Kannellinen purkki  4. Saippuapullo  5. Hammasmuki  6. Vaaleat pyyhkeet 7. Rasia  8. Vieraspyyhkeet

Tänään päätin että heti kun ensilumet saapuvat laitan joululaulut soimaan. Odotan joulua yhtä innolla kuin edellisvuosinakin ja nautin kun saan laittaa kotia jouluiseksi, joten mitä sitä odottamaan enempää. Kaverini kanssa juttelin eilen ja tuli puhetta tulevasta joulusta. Ollaan kyllä aivan ääripäitä, hän ei tykkää viettää joulua ollenkaan ja minä taas hössötän ehkä vähän liikaakin 😀 Vitsailtiinkin että kun meillä alkaa joululaulut soimaan niin hän jättää kyläilyt välistä ettei vahingossakaan kuule joululauluja 😀 Oi että, Suvi Teräsniskan joululauluja odotan jo <3 Diandralta myös joulualbumi tulossa, uskon että voisin tykätä hänenkin lauluistaan. Minun puolesta voisi lumi tulla jo. Niin ne vaan jouluiseksi meni minun puheet tällä kertaa, mutta en malttanut odottaa enää 🙂

Oikein leppoisaa viikonloppua toivon teille kaikille!

 

Kuvakollaasi tehty ellos.fi tuotteista. *Postaus sisältää mainoslinkkejä.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *