Eniten käyttämämme astiat

DSC_1460%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1490%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1499%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hui kamala mikä hyytävä pakkanen. Mittari näyttää -30 C! Otan kuitenkin kaiken hyödyn irti kovasta pakkasesta ja nakkasin matot, patjat ja petivaatteet hankeen. Kunhan muistan ne ennen iltaa hakea takaisinkin ettei tarvitse nukkua jääkylmissä petivaatteissa. Eilen oli yhtä kylmää ja otin hommaksi sulattaa pakastimen. Siinä menikin loppiainen mukavasti. Edellisestä kerrasta tais olla pari vuotta ja nyt päätin että joka vuosi vähintään kerran se tulee sulatettua, oli sen verran kertynyt jäätä seiniin. Minä kun luulin kodinkoneiden ostovaiheessa että ostettiin pakastin joka sulattaa itse itsensä, mutta eipäs sitten ollutkaan sellainen 😀

Iltalehdestä muuten juuri luin että pakkasennätys on rikkoutunut tälle talvea, -41 C! Että on täällä meillä vielä ihan siedettävät nuo lukemat tuohon verrattuna 🙂 Meillä on kolmatta päivää takassa tuli, aamulla sytytin tulet takkaan jo viiden aikaan ja nyt on ihanan lämmintä. Pitää muuten tässä ohimennen mainita etä ne sytykeruusut mitä tein jouluksi on ihan huippuja! Sellaisella kun sytyttää niin kohta on taatusti tulet takassa kuin takassa. Teen ehdottomasti toistekin kananmunakennoista sytykeruusuja.

Kuvissa näkyy muuten meidän kodin lempiastiat, nämä ovat ihan jokapäiväisessä käytössä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Iittalan astioihin. Syhinä blogista sain haasteen jo viime vuoden puolella ja kuvasin lemppariastiani teille. Kiitos Syhi haasteesta <3 Nyt vuoraan itselleni monta kerrosta vaatetta päälle ja lähden hakemaan postin. Teille toivottelen mukavia pakkaspäiviä!

J / white & black - -

6 kommenttia “Eniten käyttämämme astiat

 1. On kylmää! Täälläkin näyttää -32C mittari..hrrr..! Pitääkin lähteä hakemaan lisää puita.<br />
  Minkä sarjan lautanen tuo syvä kulho on? Näyttää niin kivan malliselta ja tuollaiset olisi etsinnässä!

  1. Teillä on siellä vielä kylmempää, kyllä saa takassa pitää tulta 🙂 Mulla jo toinen iso kassillinen menossa puita. Syvä lautanen on Arabian 24h-sarjaa. Kivaa päivää sinne &hearts;

 2. Minulla oli eilen samat puuhat, heti aamusta vein petivaatteet ulos ja vasta illalla otimme sisälle.<br />
  Pakastin sulattaa itsensä, mutta pesin jääkaapin!<br />
  Kauniit kuvat ja kauniit astiat. <br />
  Meillä oli tänä aamulla 27.9 astetta pakkasta…

  1. Sinä oot ollu yhtä ahkera! 🙂 Tulee niin hyvä mieli kun saa tehtyä rästihommat alta pois 🙂 <br />
   <br />
   Kiitos Titti &hearts; Jospa nuo pakkaset hellittäisi viikonloppuna. Just luin netistä että jossain päin Venäjää jopa -70C, hui kauheeta.. Täällä meillä vielä pikkupakkaset tuohon verrattuna.<br />
   Mukavaa viikon jatkoa!

 3. Ihania kuvia! Iittalan astioista itsekin pidän eniten. Kiva, että tartuit haasteeseen 🙂

  1. Kauniita ja laadukkaita astioita, meillä nyt seitsemän vuotta ollu astiat käytössä. Kiitos Syhi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *