Pakkomielteitä ja hassuja juttuja :)

DSC_1965%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Olen blogissa joskus aiemmin tehnyt samantyyppisen postauksen monta vuotta sitten, ajattelin kertoa hieman lisää hassuja juttuja minusta jos teitä kiinnostaa lukea. Luen mielelläni aina toisten blogeista näitä paljastuksia ja kiva itsekin kertoa jotain lisää itse bloggaajasta 🙂 Älkää sitten naurako!

 

1. Lasken paljon tekemiäni asioita. Siis rasittavaa..yksi, kaksi, kolme.. kaksisataakahdeksankymmentäviisi.. Esimerkiksi jos olen salilla, lasken montako kertaa kuntopyörän polkimet pyörii ympäri tai lenkillä ollessani lasken askeleeni. Siksi pitääkin aina ottaa juttukaveri mukaan että unohdan rasittavan tapani. Tai suojatiellä lasken valkoiset viivat. Saatan hyppiä myös niiden yli, valkoisten viivojen siis. Tai lasken kellon sekuntiviisarin ääniä.

Te varmaan pidätte mua jo nyt ihan tärähtäneenä 😀

2. Kun lähden kotia, tarkistan kertaalleen oven että se meni varmasti lukkoon. Sitten palaan vielä ennen autolle menoa tarkistamaan sen uudelleen. Ja oven ripaa täytyy kokeilla aina tietty määrä. Yksi kerta ei riitä, ainakin kolme kertaa. Joo tästä olen kuullut monen monta kertaa mieheltä – naureskelee autossa että käyhän vielä yhesti kokeilemassa että ulko-ovi meni var-mas-ti lukkoon. No kerrotaan vielä samaan syssyyn että kun olen illalla lukinnut ulko-oven, niin käyn vielä kerran tarkistamassa oven ennen kuin menen nukkumaan. Miten joku voi nukkua kodin ovet auki?! Täällä maalla nimittäin moni tekee niin.

3. Kun lähdemme reissuun, teen muistilapun itselleni mitä tarvitaan mukaan. Silti unohdan aina jonkun tärkeän jutun ja lamppu syttyy päässä puolen tunnin matkan päästä kotoa. Niin ärsyttävää eikä kuski suostu kääntymään enää takaisinkaan. No onneksi on kaupat keksitty.

4. Minulla on aina kaksi kelloa aamulla herättämässä. Kännykkä ja herätyskello yöpöydän laatikossa. Olen aivan varma että jompikumpi hajoaa yön aikana enkä herää silloin kun pitää. Molemmat laitan vielä hieman eri aikaan herättämään, näin voin jatkaa unia jos aamulla väsyttää. En ole yhtään aamuvirkku!

5. Olen vuoden ajan pitänyt kirjaa menoistani. Näen mihin rahaa menee ja minkä verran. Mielenkiintoista. Joskus tekisi mieli tehdä sellainen ruokapostaus että paljonko meillä menee viikossa tai kuukaudessa ruokaan rahaa.

6. Poltan joka ilta kynttilöitä ja katson elokuvan, mutta en missään nimessä kauhua, muuten menee yöunet. Ehdottomasti siis iltavirkku!

7. Olen huonomuistinen ja unohdan helposti tärkeät päivät. Kaikki muistettavat laitan ylös kahteen eri kalenteriin.

8. Saatan välillä puhua ihan mitä sattuun enkä välttämättä huomaa mitä olen sanonut, ennen kuin lapset tai mies nauraa että mitä se äiti taas puhuu hassuja 😀

9. Näen unia, paljon. Puhun unissani ja aamulla saan kuulla perheeltä että mitä sitä tuli taas yöllä puhuttua ja jos en itse muista mitä unta olen nähnyt, niin he taatusti muistuttavat.

10. Joskus mietin että voisin pitää suuni kiinni, niin kuin tällä hetkellä 😀

Haluaako joku muu kertoa omat pakkomielteensä? 🙂 Hauskaa iltaa!

J / white & black - -

15 kommenttia “Pakkomielteitä ja hassuja juttuja :)

 1. Ihana sinä! Kiitos mukavasta postauksesta 🙂

  1. Olipa kiva kuulla että tykkäsitte erilaisesta postauksesta 🙂

 2. Hauskoja juttuja! Varmaan meillä kaikilla on jonkinlaisia pakkomielteitä ja omituisia tapoja, mullakin varmasti! 😀 Esim. jossain vaiheessa en voinut astua kaivonkannen päälle. En uskonut, että se putoaa vaan ajattelin, että siitä koituu huonoa onnea. 😀 Sitten alkoi itseäni jopa ärsyttämään ja irroittauduin hölmöstä tavastani astumalla niiden päälle tahallaan.

  1. Tässä oli vain murto-osa niistä 😀 heh!<br />
   Hauska tuo kaivonkansi juttu! Pitäisiköhän itsekin tahallaan hyppiä just niiden valkoisten viivojen päällä 😀 ei hitsi, naurattaa jo pelkkä ajatus 🙂

 3. Hauska :))! Kiva piristys tähän päivän päätteeksi 🙂

 4. Ihana postaus 😀 Tällaisia on ihana mahtava lukea!

 5. Kiva lukea, että muillakin on ihan järjenvastaisia pakkomielteitä. Tunnustan. Kaikki siisteyteen liittyvä. Pakko siivota, pakko pestä käsiä. Likapyykkikorista en voisi kuvitellakaan ottavani takaisin käyttöön vaatteen, vaikka se sitten olisi viimeinen päällepantava (mies saattaa ottaa, kun olen hänen &quot;likaiset&quot; lempihousunsa laittanut pyykkikoriin Kirpputorilta en voi ostaa mitään sellaista mitä ei saa pestyä. Enkä voisi kuvitellakaan kokeilevani siellä vaatetta, jota en ole pessyt. Näille pakkomielteille ei voi mitään. Harmittaa vain siksi, että vievät turhaan aikaa. Olen kokeillut esim. hypnoosia, mutta ei ole ollut apua. Nykyään ajattelen, että joku kärsii migreenistä kerran, pari kuukaudessa, minä en. Ehkä tämä on minun migreenini.

  1. Moikka! <br />
   Tuota siivousta voisi melkein itsekin sanoa pakkomielteeksi, en vaan voi olla likaisessa tai sekaisessa kodissa vaan tavarat pitää olla paikoillaan. Viimestään illalla siivoan kaikki tavarat omille paikoilleen, vaikka välillä tuntuu että teen sitä aamusta iltaan 😀 Lastenhuone kuitenkin saa olla sellainen kun on, leluineen ja majoineen 🙂 <br />
   <br />
   Kiva kun jätit kommenttia ja jaoit omat ajatukset. Hyvää kevään odotusta!

 6. Aijai, hauskaa! Ja rohkeaa! 🙂 Sä kuulostat paikoitellen ihan mun mieheltä. Sen pitää kotoa lähtiessä renklata oven kahvaa kolme kertaa (tasan kolme!), jotta se uskoo että ovi on lukossa. Illalla ennen nukkumaan menoa, se kaivaa lompakkonsa esiin ja tarkistaa, että luottokortit on tallella. Myös se tarkastaa, että auton avaimet on tallella. Joskus se alkaa kaivella munkin käsilaukkua saadakseen varmuuden mun auton avaimien tallella olosta. <br />
  <br />
  Mäkin teen aina &quot;pakkauslistan&quot; reissua varten. Mä inhoan pakkaamista, etukäteen tehdyn listan kanssa se on jollain lailla siedettävämpää.<br />
  <br />
  Kehtaiskohan joskus paljastaa omat pöljät puolensa…jaapa…jään keräämään rohkeutta.

  1. Ai hitsit että mua nauratti ku luin sun kommentin 😀 Kerrohan miehelles terkkuja! Tuntui niin tutulta tuo luottokorttihommelikin 🙂 se pitää ainakin pariin kertaa tarkastaa että onhan se varmasti tallessa lompakossa. Nyt kaikki lukijat pitää mua varmaan ihan kahelina 😀 😀 Joo mutta minkäs sille tekee, ei mua itseä haittaa mut niinku tuo oven kahvan renkutuskin ihmetyttää muita. Mies kun lähtee ovesta niin laittaa napin ylös ja painaa oven kiinni, that`s it. Mun on ihan pakko käydä kokeilemassa kahvasta että menihän se varmasti lukkoon.<br />
   <br />
   Ei muuta kuin pöljät puolet esiin ja postausta tekemään! Olisi mukava lukea.

  2. Kävinkin jo lukemassa ja kommentoimassa, niin hyviä hassuja juttuja teidänkin perheessä! Mulla ois näitä vielä vaikka kuin paljon mutta taidan pitää suuni kiinni ettei mua ihan pöljäks luulla täällä 😀

 7. Minullakin pakkomielteitä mm. Ulko-ovien ja hellan tarkistukset:)ottaako joku likapyykkikorista vaatteita päälleen,yöks!Ei mielestäni ole pakkomielle,vain ällöä:)ja täällä myöskin siivoaminen.Tavarat oltava paikoillaan ja siistiä oltava.Joka päivä järjestelen ja siivoilen.Kahden aikuisen ja teinin talossa,ei sotkua juuri tulekkaan.Tuo tullessas,vie mennessäs on mottoni:)

  1. Kiva lukea muidenkin pakkomielteistä 🙂 Hella oli meilläkin aina ennen sellainen että kävin sen kaks(!) kertaa tarkistamassa, mutta nyt kun on induktiotaso niin ei onneksi tarvii.<br />
   Hyvä motto! Mitenhän saisin lapsille opetettua saman 😉 aina on likaiset vaatteet lattialla ja tavarat missä sattuun.<br />
   <br />
   Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *