Tuunattu Sky planter

Mitä tapahtuu kun aloittaa mullanvaihto-operaation ja yhdistää siihen kupissa lojuvat puuhelmet? 

DSC_2407%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_2410%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_2401%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

Kukka, jonka istutin Sky Planteriin oli ihan olemattoman näköinen (ennen kuin tuosta kasvaa) joten jotain jujua siihen oli keksittävä. Pujottelin metallinlankaan puuhelmiä- paljon kivempi! Kukka saa rauhassa kasvaa kodinhoitohuoneessa, uskon että siitä tulee vielä kaunis kunhan kultaköynnös tuuhenee ja kasvattaa lisää lehtiä. Sillä aikaa ihastelen noita puuhelmiä 🙂 Iskä kun näki tämän alaspäin kasvavan kukan ensimmäisen kerran kysyi että onko sulla tyttö mennyt ruukku nyt vähän väärinpäin. Miehet.

Huomaatteko kuvassa muuta outoa kuin alaspäin roikkuvan ruukun? Mun oliivipuu! Se on hengissä! Oli ensimmäinen talvi kun sain oliivipuun pysymään hengissä talven yli. Konstiksi otin valohoidon 🙂 Pitkin talvea olen silloin tällöin laittanut oliivipuun lampun alle ja antanut sille vettä pieniä määriä kerralla. Siinä se komeilee ja odottelee ulospääsyä. Minä kun luulin että puu pitää viedä johonkin pimeään kellariin eikä meiltä sellaista löydy. Kaikki keinot on kokeiltava ja nyt haaveilen sellaisesta korkeasta rungollisesta oliivipuusta. Ehkä kuitenkin ensin katson miten tämän käy. Nyt askartelemaan vielä pienesti pääsiäistä, moikka!

white & black - -

4 kommenttia “Tuunattu Sky planter

  1. Moi Teisu!<br />
   Ruukussa on kasteluaukko tuolla yläpuolella josta vesi menee savesta tehdyn osan sisään, joka kostuttaa mullan. Tuo savimöhkäle myös tiivistää mullan niin että se pysyy ruukussa. Aika kätsy mielestäni!<br />
   <br />
   Tää on mulla tainnut olla jo kolme vuotta ja saniainen kasvoi yli ruukusta joten nyt vaihdoin kultaköynnöksen tilalle. Aikomus olis hankkia lisääkin näitä.

  1. Hei Sofia,<br />
   <br />
   Sky Planteria myy mm. Kodin1, Eurogarden ja On24.fi. Tämä on kivan erikoinen ja näyttävä. Kultaköynnös näyttää tykkäävän uudesta kasvupaikasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *