Uudet, modernin tyylikkäät telineet polttopuille

DSC_2530%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Rakennusaikana suunnittelin takan ja leivinuunin viereen rapattua lokerikkoa johon saisi polttopuut kauniisti esille. Se kuitenkin jostain syystä jäi ja nyt kun Stalalta otettiin yhteyttä yhteistyön merkeissä, niin vihdoin minulla on takan vieressä kaunis teline johon myös mahtuu paljon puita kerralla! Tämän kauniimpaan klapitelineeseen en ole vielä törmännyt. Stalan polttopuuteline uutuudet ovat vasta tulleet markkinoille. Ylätasolle voi laittaa esimerkiksi sytytystarvikkeita, tuohta, pikkupuita tai sitten laittaa vaikkapa koristeeksi kukan tai oksan kuten minä tein. Tuo valkoisen ja koivupuun yhdistelmä on niin kaunis!

DSC_2581%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2550%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Meillä kannetaan polttopuita sisälle ympäri vuoden, koska sauna lämpenee polttopuilla. Blogissa olen kertonutkin että olen himosaunoja ja saunon joka päivä 🙂 Mikään ei ole rentouttavampaa kuin sytyttää saunaan tulet ja ottaa kunnon löylyt päivän päätteeksi. Stalan puunkantoteline on juuri sopivan kokoinen josta riittää kahdelle saunomiskerralle polttopuita. Silloin kun poltetaan pelkkää koivua niin puilla saunoo jopa kolmekin kertaa. Tällä hetkellä puunkantoteline on olkkarin puolella, minusta tuo on niin upea etten ainakaan vielä raaski viedä sitä saunan puolelle, mutta sitten kun ei enää takassa pidetä tulta niin siirrän telineen kylppäriin. Wood Rack 40-kantotelineellä myös minun ja lasten on helppo hakea puita liiteristä. Ote on hyvä ja tukeva. 

DSC_2540%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2518%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2507%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pari vuotta sitten tein Stalan postilaatikosta yhteistyöpostauksen ja nyt on pakko antaa kymppiplus Stalalle tuotteiden kestävyydestä, toimivuudesta ja ulkonäöstä! Postilaatikko on toiminut juuri niinkuin pitääkin ja kertaakaan lukko ei ole jäätynyt talvella. Ikkunasta näkee milloin posti on saapunut postilaatikossa olevan läpän ansiosta. En voi kuin suositella Stalan kestäviä tuotteita muillekin. Täältä löytyy Wood Rack 120- takkapuuteline ja täältä Wood Rack 40-puunkantoteline hintoineen, jotka kotiutuivat meille.

Koko aamupäivän pihalta on kuulunut moottorisahan ääni. Olen niin iloinen kun vihdoin saatiin kaikki isot puut kaadettua talon ympäriltä ja aurinko paistaa kirkkaana terassille. Piha suureni silmissä, en voi uskoa miten paljon se suurenikaan kun kaksitoista puuta hävisi maisemista. Nyt hakemaan tuoli terassille ja juomaan päiväkahvit kevätaurinkoon. Aurinkoa ja iloa sinnekin!

 

Blogiyhteistyö Stalan kanssa.

2 kommenttia “Uudet, modernin tyylikkäät telineet polttopuille

  1. Toivottavasti meilläkin olisi seuraavassa kodissa takka ♥

    1. Meillä on ensimmäistä kertaa oma takka ja voi miten rakastan syksy ja talvi-iltoja kun saa laittaa takkaan tulet ♥ Ja varaavasta takasta lämpöä tulee vielä monta päivää lämmityksen jälkeenkin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *