Nyt tärppäs! Muurahaiset tuli taloon

DSC_1714%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1704%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1694%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mikä tuuri kävi. Etsin pyöreän pöydän ympärille tuoleja ja selasin tosi monta verkkokauppaa läpi. Yhdet valkoiset keinonahkaverhoillut tuolit miellytti kovasti silmää, mutta mietin miten keinonahka kestää lapsiperheessä. Saako tuoleja olla koko ajan pyyhkimässä sormenjäljistä tai jääkö tummista farkuista tuoliin jäljet. Näitä mietittyäni jätin asian hautumaan. Myyntipalstoiltakin etsin tuoleja käytettyinä, mutta vastaan ei tullut yhtään kivaa tuolia (budjettiin sopivaa). Etsin vaikka millä hakusanalla monta monituista päivää ja sitten tärppäsi! Kannattaa ehdottomasti kokeilla myyntipalstoilla eri hakusanoja mitä sitten etsitkään. Kaikki kun ei välttämättä käytä niitä sanoja millä itse etsii. Tai suunnittelijan nimeä. Nämä ei nimittäin löytynyt nimellä Arne Jacobsen tai Muurahais-tuolit. En muista millä sanalla tuolit löysin, mutta ei sen väliä 🙂 Pääasia että tuolit on nyt kotiutettu.

Kyseessä on siis Arne Jacobsenin suunnittelema ja Fritz Hansenin valmistama Muurahais-tuoli. Vielä viidettä Muurahaista metsästän ja kun sen löydän maalautan kaikki viisi tuolia. Väriä en ole vielä päättänyt, mutta luulen että niistä tulee valkoiset. Asialla ei ole kiire, tykkään tuoleista näinkin. Uutena en olisi raaskinut hankkia kyseisiä tuoleja, käytettyinä maksoin näistä neljästä vähän yli 250e. Eli taas kerran huippulöytö! Tuolit ovat ikäänsä nähden todella hyvässä kunnossa, vain istuinosa on kulunut ja siksi päädyinkin maalaamaan tuolit. 

Ekaa kertaa muuten koeistuin tuolit ja omasta mielestäni tosi hyvä istua, jopa mieheltä sai kehuja. Kiitos vain kun lähdit vielä pitkän työviikon jälkeen ajamaan satoja kilometrejä että sain tuolit kotiin <3 Vaimo kiittää 🙂 

2 kommenttia “Nyt tärppäs! Muurahaiset tuli taloon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *