Sydämellä

DSC_3788%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Löysimme tuollaisia sydämenmuotoisia sädetikkuja ja pitihän niitä ostaa rakettien lisäksi. Pieni rakettipaketti hankittiin lasten iloksi ja pihasaunottelun jälkeen ammutaan ne ilmaan. Vuoden vaihtumista juhlitaan ystävien kesken, skumpasta ja peleistä nauttien. Lapset ovat innoissaan menossa mummulaan yöksi. Metsästin sen Haaste-pelin josta kerroin viimeksi ja odotan jo malttamattomana iltaa että pääsemme sitä porukalla pelaamaan. Vaikkei pähkinät suuhun osukaan niin toivottavasti siellä on muita hauskoja tehtäviä jotka minultakin luonnistuu. 

Ei ollut mikään helppo nakki saada kyseistä peliä käsiin, koska joka paikasta se oli joulun jälkeen loppu. Kuudennessa kaupassa vasta tärppäsi, jossa oli yksi ainut enää jäljellä. Kehtaanko edes myöntää että ajettiin pelin vuoksi yli sata kilsaa 😀 Mutta ne jotka minut tuntee, tietävät että jos jotain olen päättänyt niin etsin sen vaikka kiven alta. Vaimo kiittää, on se kiltti mies kun lähti vielä kolmannelle paikkakunnalle ajamaan että sain pelin ostettua 😉

 

Pysähdy hetkeksi miettimään mennyttä vuotta.

Sinetöi muistot lämpimänä sydämeesi ja suuntaa avoimin mielin kohti uutta vuotta.

Lämmin kiitos tästä vuodesta! Toivon teille kaikille koko sydämestäni hyvää uutta vuotta 2017! Pidetään toisistamme hyvää huolta <3

J / white & black - -

4 kommenttia “Sydämellä

  1. Hassu sinä 😀 Mutta uuden vuoden juhlat kuulostavat ihanalta ja pelaaminen kaveriporukalla on parasta! Hyvää vuoden vaihdetta!

    1. Ilta oli kyllä hauska ja tehtävätkin onnistuivat 😉 Kukaan ei ollu aiemmin pelannut kyseistä peliä ja tykkäsivät kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *