Sisustukseen tummanvihreää

Tummat värit sykähdyttävät tänä talvena sinisen ja vihreän sävyissä! Makkaria koristaa samettipintaiset tummansiniset koristetyynyt ja olohuoneen puolelle hankin tummanvihreää. Enpä olisi uskonut 10 vuotta sitten että pidän vielä joskus näistä väreistä saatikka samettitekstiileistä. Sepä tästä sisustuksesta tekeekin niin kivaa kun kokeilee uutta, löytää värit uudelleen tai mieltänsäkin voi muuttaa jos siltä tuntuu 😉 Pienillä hankinnoilla kuten kynttilöillä, viltillä ja tyynynpäällisillä sain sisustukseen uutta ilmettä. Perussävyt ovat meillä aika luonnonläheiset, joten siihen on helppo yhdistää värejä, mutta tällä kertaa mentiin olkkarin puolella `metsän` sävyissä.

Messinki ja tummanvihreä toimivat omasta mielestäni hyvin keskenään. Veikkaanpa että meidän joulu näyttää tänä vuonna enemmän vihreältä kuin punaiselta. Ainut huono puoli noissa samettityynyissä on että niihin tarttuu kaikki. Kissankarvoja saa olla usein teippiharjalla rullaamassa.

Täällä on pitänyt kiirettä koulun suhteen ja tehtävät tulee kohta korvista ulos. Joululomaa odotellessa. Enää viisi päivää joulukuuhun ja itsestä ainakin tuntuu että marraskuu meni ohi ennen kuin alkoikaan. Lapset odottavat perjantaita kun ensimmäinen joulukalenterin luukku aukeaa ja mun pitää nyt äkkiä alkaa suunnittelemaan mitä se tonttu kalenteriin tiputtaa. Jotain olen jo ostanut, mutta en joka luukkuun. Ideoita saa heittää! Leppoisaa sunnuntaita sinne kaikille, meidän päivä vierähtää leivinuunia lämmittäessä ja illalla saadaan ensimmäinen kinkku paistumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *