Talviset askartelut ulos

Lumen tullessa takaisin innostuin askartelemaan lisää koristuksia ulos. Lehtikuusen kävyistä tein kranssin, jossa käytin tällä kertaa styroksirengasta pohjana ja kuumaliimasin kävyt pohjaan. Aiemman kranssinhan tein pahviin ja sekin säilyi hyvin katoksen alla. Lopuksi maalasin kävyt kevyesti hopealla sprayllä.

Havupallojen tekemisestä on tullut jokavuotinen perinne jouluksi. Toisen pallon tein kanaverkkoon ja toisen oasis-palloon. Mielestäni oasis-palloon sain oksat tiiviimmin ja kauniimmin kiinni. Seuraavaksi ajattelin testata miten onnistuu männyn havuista samanlainen pallo!

Joko teillä on laitettu joulua? Meillä on pienesti jo aloitettu. Muutamat valot ja kyntteliköt on ikkunalla. Lastenhuoneessa on koristeita vähän enemmänkin ? Mukavaa päivää!

white & black - -

8 kommenttia “Talviset askartelut ulos

  1. Joo oasispalloon on helpompi tökkiä oksia. Mulla kesti viime talvena tehdyt pallot tuulet sekä myrskyt eikä pallot menny miksikään. Ja pysyvät koko talven kauniina.
   Kiitos Jossu! Sinulle myös hyvää viikonloppua ❤

 1. Onpa ihania!♥
  Minä en olekkaan aikoihin tainnut tehdä havupalloa, -pitäisiköhän tänä vuonna.
  Löysin kirpparilta vitosella kauniin käpykranssin, -totesin myyjälle etten viitsi alkaa itse tekemään kun näin havalla saa (en olisi kyllä niin kaunista osannut tehdäkään). Minulla aika on mennyt ompeluksissa.
  Tunnelmallista joulun odotusta teille sinne!

  1. Edullisesti löysit valmiiin kranssin. Kyllä tuossa toista tuntia meni ja kävyt loppu kesken ni piti pihalta hakea muutama lisää. Nehän oli tietty kylmässä ihan supussa ja sitten poksahtivat sisällä auki ja lensivät kranssista irti ?? Piti uudelleen liimata ne. Hätähousu ku oon ni en kuivattanu käpyjä ensin.

   Mukavia ompeluhetkiä sinne ja ihanaa joulunodotusta ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *