Katajakranssi ja jouluntoivotus

Jättikranssi valmistui metsäkatajasta rautalankakehikon ympärille. Ripustin katajakranssin televisiotason päälle ja siitä tulee niin ihana tuoksu olkkariin. Joulun tuoksua antavat myös kanelitangot pöydällä sekä joulukuusi. Kaikki valmistelut on joulua varten tehty, muutamaa jouluista kukkakimppua lukuunottamatta jotka vien huomenna saajilleen. Leivinuunia olemme lämmittäneet aamusta asti että saamme yöksi kinkun uuniin. Joka joulun perinteeksi muodostunut tapa eli aamupalalla saa herkutella kinkkua aamusaunan jälkeen.

Täällä alkoi juuri lumisade, älyttömän isoja lumihiutaleita sataa maahan! Lumisateesta jos jostakin tulee aito joulun tunnelma. Tänä jouluna saammekin nauttia runsaasta lumesta ❤Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon koko perheellä. Tällä tontulla on vielä lahjojen nimikointi tehtävälistalla ennen kuin voin viedä lahjat kuusen alle. Jännittävää aikaa etenkin noille perheen pienimmille mutta kyllä sitä näin aikuisenakin on pieniä perhosia vatsassa ja sellaista ihanaa joulun tuntua ilmassa<3 Toivotan teille rakkaille lukijoille lämpöisää ja rauhallista joulua!

white & black - -

2 kommenttia “Katajakranssi ja jouluntoivotus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *