Uutta vuotta kohti

 

Uudenvuodenaatto on ihan nurkan takana. Vuosi 2017 on lopuillaan ja täytyy myöntää että vuosi meni hurjaa vauhtia. Kesä hujahti ohi ennenkuin alkoikaan ja syksyllä aloitin opiskelut. Vapaa-aikaa ei paljoa jäänyt mutta ehdittiin me lomailemaankin. Syksy oli jännää aikaa ja perhosia oli vatsassa opintojen alkaessa! Nyt ei jännitä enää yhtään ja odotan jo paluuta koulun penkille tammikuussa. Vielä nautitaan kuitenkin ansaitusta joululomasta.

Jouluaamuna saimme nauttia kauniista sinisestä hetkestä pihamaalla ja halusin ikuistaa hetken kameralla. Täysi hiljaisuus, narskuva lumi kenkien alla ja hassutteleva kissa mukana. Ei tuosta höpsöstä saanut edes kuvaa kun riehui lumihangessa omaa häntää jahdaten. Sytytin aamuhämärässä kynttilöitä eri puolille pihaa ja jäin nauttimaan näkymästä. Täällä maalla sitä ihminen rentoutuu ja mikä parasta ei tarvitse kuin ovi aukaista ja on läsnä sinisessä hetkessä <3 Rakastan niin paljon asua just tässä pihapiirissä ja kodissa. Lapset nauttivat yhtä paljon kuin me aikuiset. Talon ympäri tehtiin hiihtolatu ja sitä on kierretty monet kerrat joulunpyhinä. Tänä jouluna saimmekin runsaslumisen joulun. Joulun parhaimpia hetkiä muistellen jaksaa taas pitkään arjen kiireessä. Leppoisia välipäiviä!

white & black - -

4 kommenttia “Uutta vuotta kohti

  1. Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanista postauksistasi! <3 On ollut ilo silmälle saada katsella kauniita talvisia kuviasi, joissa luntakin näkee. <3

    Leppoisaa ja ihanaa alkavaa Uutta Vuotta 2018!

    1. Voi kiitos Miia, kiva kuulla ❤ Hyvää uutta vuotta teille sinne etelään! Laitan täältä lumilähetyksen matkaan niin saadaan sinnekin pysyvä lumi maahan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *