Kaunista pihalla

Pihalla on just nyt niin kaunista, ensimmäiset kukat kukkivat ja joka puolella vihertää. Terassille ostin hennon vaaleanpunaisen ruusun violettien orvokkien seuraksi. Enkä voinut jättää runkolaventeliakaan kauppaan, kun hintaa oli alle yhdeksän euroa. Joka vuosi päätän olla ostamatta liikaa kukkia, mutta tietäähän sen miten käy kun minut päästää yksin kauppaan.

Tälle kesää leikkasimme ensimmäistä kertaa nurmikon tänään ja voi vitsit minkä kesän tuoksun se nenään toi ❤Päivä on mennyt ulkona touhutessa, auringon paisteessa. Voisin koko kesän nauttia näin mahtavista keleistä, ei ole yhtään ikävä viime kesää, jolloin satoi vettä useammin mitä aurinko näyttäytyi.

Nyt illalla oli tarkoitus grillata ja lähdimme hakemaan täyttä kaasupulloa tyhjän tilalle, mutta eipä löytynytkään täysiä mistään. Tainnut muutama muukin aloittaa grillauskauden ? Viimeksi oli Sodastreamin hiilihappopullojen kanssa sama juttu. Tyhjän pullon kanssa tulin kotiin. Kassalla sanoivatkin etteivät osanneet varautua, kun ihmiset hakivat niin paljon pulloja hellepäiville.

Yhdessä kuvassa muuten vilahti kasvattamani kurkut, hitaasti mutta varmasti kasvavat 🙂 Kurkkujen vierellä luomuna kasvatetut sarviorvokit. Sopivat syötäviksi ja koristeluun, ajattelin seuraaviin juhliin koristella orvokin kukilla jälkiruoat ja kakut. Nyt vielä makkaran paistoon tuohon meidän toiselle grillauspaikalle, hyvä hiillos odottaa. Mukavaa huomista arjen aloitusta, palataan alkuviikosta! Esittelen silloin teille meidän uudet lemmikit ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *