Viherseinä sisällä

Aurinkoista lauantaipäivää! Taustalta kuuluu Kärcherin hurinaa, tuo ihana mieheni pesee vielä viimeisiä ikkunoita, sen jälkeen olisi tarkoitus lähteä ensimmäistä kertaa veneilemään tälle kesää. Tuulista säätä, mutta aurinkoakin on luvattu täksi päiväksi. Sillä aikaa kun ikkunapesuri hurisee, vaihdoin ja lisäsin kasveja viherseinään. Viherseinä sisällä, keittiön seinällä on ollut meillä jo useamman vuoden. Nyt lisäsin siihen neljännen ruukun ja tarkoitus olisi laittaa ainakin yksi vielä lisää. Kiiltoliisukkaa istutin kahteen ruukkuun. Ihastuin kasviin kukkakaupassa, kivasti laskeutuvat nuo oksat viherseinällä ja kasvavatkin jopa aika nopeaa.

Veneilyn jälkeen meidät on kutsuttu naapuriin paljuun koko perheellä. Lauantaiperinteeksi muodostunut jo vuosia sitten ? Ollaan niin ahkeria paljuilemaan, että varmaan pakko kohta harkita omaa paljua. Mutta mikäs siinä kun saa huipuille naapureille mennä paljuun joka viikonloppu, niin tarvitseeko sitä omaa ollenkaan ❤ Terassin laajennustakin olemme harkinneet, saisimme paljun upotettua terassiin ja etukautta pääsisi takapihalle kun talon sivua kiertäisi terassi.

Tuosta viherseinästä olen kyllä tykännyt alusta asti. Vaihtelua siihen saa erilaisilla ja -kokoisilla kasveilla. Saniainen ja kultaköynnös on ollut seinällä monta vuotta, taitaa olla ihan sieltä asti kun ruuvattiin ruukut seinään kiinni. Isompaan ruukkuun olen ne vain istuttanut ruukkujen käydessä liian ahtaaksi. Tilasin ulkomailta ruukkuja lisää, kunhan saapuvat niin saan täydentää yhdellä kasvilla seinää. Mukavaa viikonloppua, nautitaan kesäkuun viimeisestä päivästä! Maanantaina meillä alkaa koko perheellä loma, heinäkuussa on suunnitteilla reissu Turun saaristoon sekä johonkin kivaan aktiviteettipaikkaan, jossa lapset saavat temmeltää  ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *