Joulunpyhät

joulu

Toivottavasti siellä oli yhtä leppoisa ja kiireetön joulu kuin täällä ❤ Joulu meni tänä vuonna liian äkkiä ohitse. Tiedätte millainen jouluihminen olen, joten muutaman päivän olisin toivonut joulun vielä jatkuvan. Ei kumma kyllä edes jouluruokiin tullut kyllästymistä. Moni somessa jo kirjoitti, että tänään lähtee kuusi ja koristeet ulos. Meillä kuusi saa olla vuodenvaihteen yli, kerta on saanut olla nyt rauhassa pieniltä käsiltä. Eikä edes varise, vaikka neljäs viikko menossa. Miten sun joulu meni?

joulu
joulu
joulu kasvihuone
jul

Me vietettiin joulua muuten kotona, mutta aattona ja joulupäivänä käytiin molempien vanhemmilla. Ihanaa seuraa, hyvää ruokaa ja pihasauna ❤ Joulupukki oli jättänyt kuusen alle lahjoja ja ne avattiinkin heti aattoaamuna. Perinteeksi on muodostunut myös autolla ajelu ja ’joulutalojen’ metsästys eli käydään kiertelemässä ja katselemassa missä taloissa on eniten jouluvaloja. Tämä on lastenkin mielestä mukavaa puuhaa. Samalla viedään kynttilät haudoille.

Ei kai se auta kuin ottaa katse uuteen vuoteen 2022 ? Jännityksellä odotan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti parempaa meille kaikille ❤ Onhan nämä viimeiset pari vuotta olleet sellaista aikaa, ettei kukaan olisi uskonut jos kolme vuotta sitten ois sanottu mitä tuleman pitää. Nyt jatkan loman viettoa ja nautin tästä kiireettömyydestä perheen kanssa. Pientä reissuakin ollaan suunniteltu. Mukavia välipäiviä sinnekin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *