Syksyinen kranssi

Tässä kun neljättä viikkoa olen sairastanut niin miten onnelliseksi tulin eilen aamulla kun huomasin, että vihdoin hengitys kulkee paremmin ja ei tarvitse yskiä keuhkoja ihan pihalle asti. Vaikka vielä on kauheita yskänpuuskia ja sisuskalut kipeänä yskimisestä, niin olo on paljon parempi mitä viikko sitten. Kortisonikuurin se taas vaati ja sitkeä tauti oli siitä huolimatta. Sitä kun menettää terveyden, niin osaa taas arvostaa niin paljon enemmän. Ei pitäisi koskaan pitää itsestäänselvyytenä ❤

Syksyinen kranssi

Sen verran jaksoi jo touhuta, että hain kranssitarvikkeet metsästä ja aloin hommiin. Syyskranssi on jokavuotinen perinne mikä on pakko askarrella syksyisin. Siis semmonen kiva pakko! Ilman kranssia ei ole meidän terassia vielä koskaan nähty. Tänä vuonna kranssi syntyi katajanoksista, puolukan- ja mustikanvarvuista sekä hopeakäpälästä. Pohjana käytin valmista metallirengasta. Hopeakäpälä on edelleen kauniina ruukussa. Todella pitkäkestoinen ja nyt sitä voi hyödyntää syysistutuksiin. Napsin muutamia oksia tähän kranssiin ja ruukkuun istutan callunat sitten kaveriksi.

syksyinen kranssi
kranssi
diy kranssi
Kranssi

Sitten viikonlopun viettoon! Tehtiin neljä pellillistä pizzaa ja nyt odotellaan perjantain Possea. Esikoiselle on tulossa kaveri yökylään, joten he luultavasti karkaavat omaan huoneeseen, mutta ainakin tuo pienimmäinen on menossa mukana meidän kanssa. Viikonloppu tuli kyllä tarpeeseen. Ja saatiin vielä kaunis syyssää bonuksena päälle! Nauttikaahan tekin viikonlopusta ?

white & black - -

2 kommenttia “Syksyinen kranssi

  1. OKBET is one of the most trusted online betting site in the Philippines!!! Want to know more about site? visit here —>> okbetsports.ph

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *