Syntymäpäiväjuhlat

Synttärijuhlat ulkona

Syntymäpäiväjuhlat

Hitsit, että olikin huiput syntymäpäiväjuhlat! Suunnittelin juhlia pari viikkoa ja vaikka töissä oli kiireisintä aikaa (13 tunnin päiviä) just ennen juhlia, selvittiin kaikista järjestelyistä, koristeluista ja leipomuksista kunnialla 5 minuuttia ennen kuin ensimmäiset vieraat saapuivat 🤣 Eniten päänvaivaa aiheutti juhlatila ja koska emme saaneet mistään juhlatelttaa vuokralle, niin otettiin auto alle ja lähdettiin ostamaan oma. 8x5m juhlateltta oli tarpeeksi suuri ja mahtui hyvin takapihalle. Vettä tuli juhlapäivänä jonkun verran ja täällä oli hyvä istua hyttysiltä suojassa yömyöhään, joten ostos oli täyskymppi. Kukkakimput ja koristelut tein edellisenä päivänä itse. Mies teki suolaiset tarjottavat pöytään, minä, äiti ja anoppi loput. Tässä teillekin kuvia juhlista, niin pääsette tunnelmaan mukaan 🤍 Illalla vielä syttyi valosarjoihin ja aurinkokennovalaisimiin valot joka puolelle, niin tunnelma oli vielä kauniimpi.

syntymäpäiväjuhlat
Synttärikoristelut
syntymäpäiväjuhlat
Synttäritarjoilut
Kahvipöytä
Tarjoilupöytä
syntymäpäiväjuhlat
Cheesecake
syntymäpäiväjuhlat
syntymäpäiväjuhlat
syntymäpäiväjuhlat
Juustokakku
Kukkakimppu

Näitä juhlia voin lämmöllä ja hauskuudella muistella vielä kiikkustuolissa asti 😄 Juhlat kesti aamukuuteen, joten ihan hyvä ettei ollut vuokrateltan purkua seuraavana päivänä. Kiitos ihanille vieraille, teitte päivästä tärkeän ❤️ Mitäs tykkäsit kuvista?

Täältä löydät kaikki muut juhlat, jos vaikka löytyis inspiraatiota omiin kekkereihin: https://whiteandblack.casablogit.fi/tag/juhlat/

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *