Kukka-asetelma juhlapöytään

Kukka-asetelma

Kukka-asetelma

Aina ei tarvitse lähteä omalta pihalta sen kauemmas kun tarvitsee juhliin kukka-asetelmaa. Meillä juhlitaan huomenna ripille pääsyä ja tein asetelman daalioista, pioneista, köynnöshortensiasta ja luonnonkukista. Sisäkasveista hyödynsin murattia ja unelmaa. Korkea asetelma tulee juhlapöytään ja kimppu pioneja kahvipöytään. Oasis sienen peitin kuunliljan lehdillä ja käytin myös pionin lehtiä asetelmassa. Mikä tuuri, että pionit kukkivat pihassa juuri oikeaan aikaan ja sain käyttää niitä somistukseen.

Kukat
Daalia
Kukka-asetelma

Täällä on juhlajärjestelyt niin hyvällä mallilla ettei tarvitse aamulla kuin itsensä laittaa kuosiin ja sitten kirkkoon. Mun ihana ystävä lupasi laittaa tarjottavat sillä aikaa pöytään kun olemme kirkossa. Sää on lupaava huomiselle, aurinkoa ja sateetonta säätä lupailtu. Eikä haittaa vaikka sataisikin, meillä on juhlateltta käytössä. Hyvää viikonlopun jatkoa sinnekin!

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *