Kitchen

                                             Muutamia valokuvia keittiöstä.

IMG_8729.jpg
Kaapistoissa on valkoiset, kalvopinnoitetut matta ovet. Välitilasta, lasin takaa löytyy kuviollinen tapetti. Lasi on helppo pitää puhtaana, olen ollut todella tyytyväinen tähän ratkaisuun.
IMG_8763.jpg
Vanha ikkunanpoka koristaa ruokailuryhmän päätyä. Vaaleampaa mattoa olen suunnitellut pöydän alle, mutta tällä hetkellä tämä sopii meille koska maton materiaalin ansiosta se on helppo pitää puhtaana lasten ruokaillessa.
1.jpg
Talolyhdyn takana näkyvä seinä on maalattu Kolibri-maalilla. Maalilla voi tehdä erilaisia kuvioita. Me tehtiin ”rapattu” pinta.
IMG_8762.jpg
Kaikki kodinkoneet ovat rosteria. Oikealla näkyvässä kaapissa on kätevät yksitellen ulos vedettävät laatikostot. Löytyy tarvittava nopeasti. Huomaa narulla solmitut ovet, meillä on tämmösiä ihania virityksiä ettei lapset saa kaikkia kaappeja tyhjennettyä 😀
IMG_8739.jpg
Tässä on mukava nauttia kuppi kahvia aamupalan kera 🙂
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

6 kommenttia “Kitchen

  1. Kivan näköinen keittiö teillä 🙂 Tuo keittiön välitila on kyllä varmasti unelma puhdistuksen kannalta, meillä valkoiset laatat valkoisella saumalla niin saa olla koko ajan jynssäämässä..

  2. Emmi: Kiitti! Lasi on kyllä siitä hyvä tuossa tilassa ettei tarvii niitä saumoja putsailla, vähän vaan suihkauttaa ikkunanpesuainetta 🙂

  3. No onpa kätevä matto, näyttääkin sellaiselta helposti puhtaanapidettävältä sisalilta!!

  4. Outi: Joo siitä kyllä lähtee liat rätillä pois. Ja hintakaan ei ollu paha, muistaakseni 50e ja noin iso matto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *