Tähdet

Jouluvaloja ollaan laiteltu viikonlopun aikana niin sisälle kuin uloskin. Ulos laitoin vain muutamat valot, niin ei tule liikaa valoa kun teen kujan jäälyhdyistä jouluksi. Täällä kuvia viime vuoden jäälyhdyistä.

1.jpg
Tähdet loistavat olohuoneen ikkunoissa.
3.jpg
2.jpg
Jouluksi vielä valkoinen kuusi, koristeita, kynttilöiden tunnelmaa ja ripaus punaista, niin olohuone on valmis.

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

 

white & black - -

11 kommenttia “Tähdet

  1. Kauniit tähdet. Valkoinen kuusi kuulostaa ihanalta, kuvia odotellessa 🙂

  2. kaunista!<br />oi tuleeko teille valkoinen kuusi? vitsi pitäisköhän munki, tähän asti oon ajatellu kyl vihreetä :P.<br /><br />sulle auringonpaistetta & joulumieltä blogissani! 🙂

  3. Kauniit on tähdet! Itse pidän noita valkoisia tähtiä joulun tärkeimäpä koristuksena. Ilman kuustakin voisin olla, mutta ilman tähteä en! :)<br />Minäkin olen harkinnut valkoista muovikuusta, mutta luulen päätyväni taas siihen tuttuun ja perinteiseen, aitoon kuuseen. :)<br /><br />Iloista viikonjatkoa!

  4. Tähdet näyttävät todella kauniilta!<br />Mukavaa viikkoa. 🙂

  5. Johanna: On ne kyllä kauniit. Ennen joulua laitan sit kuvia kuusestakin :)<br /><br />S: Joo tulee, meillä on parina viimeisenä jouluna ollut valkoinen kuusi ja TYKKÄÄN! Teille kyllä passais valkoinen kuusi tosi hyvin! Kannattaa harkita 🙂 Kiitos vielä tosi paljon tunnustuksesta <3<br /><br />Esmeralda: Noiden tähtien kanssa ei paljon kyllä edes muita koristuksia tarvita, on ne niin näyttävät. Ilman kuusta en kyllä osais olla 🙂 Aidossa kuusessa on kyllä niin ihana tuoksu ja monena vuonna meillä onkin ollut aito kuusi. Sinulle myös iloista viikkoa!<br /><br />Emmi: Kiitos sinulle tosi paljon tunnustuksesta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *