Adventtikynttilät ja sammaleen metsästys

Haluan heti alkuun kiittää teitä lukijoita ja teitä jotka jätätte kommentteja. Ihana saada kirjotella teidän kanssa!   KIITOS <3
Me ollaan oltu koko päivä shoppailemassa ja juuri ennen pimeän tuloa tultiin kotiin. Äkkiä lisää lämmintä vaatetta niskaan ja takapihalle metsästään sammalta. Joo-o. Enhän mä arvannut että tuo lumi tosiaankin jo jää maahan ja vielä noin kovat pakkaset. Mutta en valita, mä tykkään talvesta!

6.jpg
Noh, sieltä ne sammaleet oli lumen alta kaivettava. Onneksi muistin missä kohtaa sitä oli ni ei tarvinnut koko metsää penkoa 😀 Sanomalehden päällä ne kuivui nopeasti ja sain adventtikynttelikön tehtyä. Kävin muuten kaupoistakin kysymässä sammalta, mutta eivät voineet myydä kun kaikki oli jo käytetty asetelmiin. Heilläkin oli tarve saada sitä lisää.

4.jpg
Kannatti käydä pusikossa hyppimässä, ihan kivahan siitä tuli!

5.jpg
Huomenna saa sytyttää ensimmäisen kynttilän ja nyt toivotankin teille kaikille jo etukäteen oikein mukavaa sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia!

                       Sain valkoiset tähdetkin ikkunaan, niistä kuvia myöhemmin.
                

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

14 kommenttia “Adventtikynttilät ja sammaleen metsästys

 1. Kiitos samoin, Ihanaa ensimmäistä adventtia sinullekin! Kauniin kynttelikön sait aikaan. 🙂 Itse en jaksanut lähteä sammalta etsimään hangen alka.

 2. Kauniin adventtikynttelikön olet tehnyt. Ihanaa adventtia sinne teille myös-.

 3. Kaunis adventtikynttelikkö asetelma! &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaista adventtia sinullekin!

 4. Tosi kaunis kynttiläasetelma! Oikein mukavaa 1.adventtia sinulle! Minunkin on pitänyt joka vuosi kerätä sammalta jo hyvissä ajoin, mutta aina se unohtuu 🙁

 5. Esmeralda: Kiitos! Jospa me muistettais ens syksynä mennä jo ajoissa sammaleen metsästykseen ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Johanna: Kiitos!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;sarppa: Kiitos!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Onnen Omenia: Kiitoksia! Joo niin käy mullekin aina, pitäis heti alkusyksystä kerätä sitä talteen niin paljo ettei lopu kesken 🙂

 6. Monissa blogeissa tehty adventtikynttilä-asetelmia ja kaunis on sinukin 🙂 Naureskelin itsekseni kun tein omaa postaustani, että muut ne postaa kauniita joulutunnelma-kuvia ja adventtikynttiläkuvia ja minä postaan vessasta :DD&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa lauantain jatkoa ja huomista 1. adventtia!

 7. Päm: Hih, muaki alko nyt hymyilyttään ku luin sun kommentin 😀 Mut saahan sitä postailla mistä ite haluaa ja hyväkin ettei joka blogissa ole samoja juttuja, eikös! Kävinkin jo kommentoimassa teidän vessaa. Sinulle myös ihanaa huomista ensimmäistä adventtia!

 8. Löysin kivan blogisi juuri! Hyvää adventtisunnuntaita teille. Laulatteko Hoosiannaa?

 9. Marita: Kiva kun löysit ja tervetuloa:) Meillä adventtina sytytetään vain kynttilä ja odotetaan näin joulua. Teille myös hyvää adventtisunnuntaita!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Emmi: Kiitos! Hih, no sullehan tulee kiire 🙂

 10. kaunis tuli!&lt;br /&gt;ite en oo vielä koskaan tehny adventtiasetelmaa/-kynttelikköä! ihailen niitä sitte teidän muiden blogeista! ehkä ens vuonna minäkin 😉

 11. Kaunis tila ja kaunis kynttelikkö! Minun piti ihan kauppaan mennä sammalia ostamaan kun en tiennyt mihin kohtaan hankea olisi pitänyt tähdätä 🙂 Nyt minulla sitten on ruotsalaiset sammaleet koristamassa kukka-asetelmia 😉 Hih, aika sissi olet ollut kun olet kaivanut sammaleen lumen alta. &lt;br /&gt;Sielunisilmin voin nähdä tilanteen ja saa minut hymyilemään &amp;lt;3

 12. S: Kiitti! Minäkin olen vasta parina vuonna tehnyt. Ei muutako ens vuonna teillekin kynttelikköä 🙂 Oon muuten iteki nähny tosi monissa blogeissa just näitä itse tehtyjä. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Marie Elisabeth`s rum: Kyllähän tuo hymyilytti ihtiäkin ku kaivoin niitä sieltä lumihangesta ja mies vaan katto ikkunasta ja naureskeli! Sinulla kävi tuuri kun löysit kaupasta, ni ei tarvinnut lähteä tähtäilemään 😀 Kiitos ihanasta kommentista &amp;lt;3

 13. Ihana tunnelma tuossa alimmassa kuvassa! Ekaa kertaa piipahdin, ihana blogi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *