Menoa, meininkiä ja sisustusostoksia

Päivän mittaan täälä kerkiää tapahtua vaikka ja mitä. Pitäis joskus laittaa askelmittari kylkeen kiinni, mulle siis, että montako kilometriä juoksen päivän aikana :DD

20.jpg
Tyyny Ellokselta, Rottinkikori Kärkkäiseltä

23.jpg
21.jpg
Sydänlyhty lähti pois tason päältä, poika tiputti sen lattialle ja kaks lasia rikkoutui. Niin ja tuo uus lamppukin lensi lattialle, onneks ei hajonnu. Tyttö on jo sen verran isompi, että uskoo mihin ei saa koskea. Silti välillä pitää kokeilla et joko, joko nyt sais  🙂
22.jpg
Tv pysyy edelleen lipaston päällä, turvallisuussyistä. Näyttää muuten tosi pieneltä      50″  ison lipaston päällä.

Yks päivä poika oli tuolla lyhdyn sisällä istumassa :D, kynttilät oli heitelty lattialle jotka oli täynnä hampaanjälkiä, kurkisteli sieltä “PÖÖ, PÖÖ. Ja toinen naureskeli vieressä “Äitiii, kato!”  Nyt sekin ovi on sidottu kiinni. Harmi ku noita lipaston vetolaatikoita ei saa lukkoon, yks aamu istuttiin siellä, toinen toisessa  laatikossa. Ihmeen kestäviä. 

                                                           Vilskeen keskeltä 😉

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

13 kommenttia “Menoa, meininkiä ja sisustusostoksia

 1. Eikä :DDD siis tuolla lyhdyn sisällä…on mahtanut olla näky :DD <br /><br />Vauhdikasta päivän jatkoa!

 2. Ihania ostoksia ja teillä näyttää hyvältä. Kaikki sellaisia mistä itse pidän .

 3. Heidi: Tyyny oli kyllä yllättävän iso ja muhkea 🙂 kuvastosta ku katoin ni näytti niin pieneltä.<br /><br />Päm: Joo-o, koko poika oli lyhdyn sisällä ja vielä yritti ovea tunkea kiinni :DD Vauhtia täällä kyllä riittää, aamusta iltaan :)<br /><br />Johanna: Kiitos paljon, meillä taitaa olla aika samanlainen maku :)<br /><br />Esmeralda: Niimpä, joka päivä jotain uutta! Mielenkiinnolla oottelen mitä seuraavaksi, kumma ku nuo omat lelut ei kiinnosta yhtään 🙂

 4. eka kuva iiiihana!!!<br /><br />voi ku hauskat lapset, lyhdyn sisällä ihan paras :DD<br />ehitkö ottaa kuvaa? 😀

 5. Ihanan vauhdikkaalta kuulostaa:)meilläkin on tv pelastettu korkeammalle..

 6. Nättejä ostoksia 🙂 Joo kyllä ne lapset keksii kaikkea 😀 On ihmeen kestäviä noi lipaston laatikot kyllä 🙂

 7. S: Kiva ottaa välillä lattiatasostakin kuvia 🙂 Joo, kerkesin ottaa pojasta kuviakin, naama lyhdyn lasissa kiinni 😀 <br /><br />Minttunen: Tuossa tvssä on vielä lasi, nii se on tosi painava. Jos sen sitte vois laittaa omalle tasolleen kun lapset vähä tuosta kasvaa.<br /><br />Heli: Kiitos! Tiiä mikä noissa lipastoissa viehättää, mut taitaa olla kaikilla lapsilla sama mielenkiinnon kohde 🙂

 8. Kyllä nauratti, kun luin, että poikasi oli mennyt lyhdyn sisään ;)! Mistä lienee moinen ajatus tullutki,ihan hassua! Olit käynyt mun blogissa kommentin kera vierailulla ja tulin vastavierailulle ja lukijaksesi, sulla on kiva blogi :). Kaunis koti teillä, täytyy jatkaa tutustumista.<br /><br />Mainiota perjantaita :)!<br /><br />t.Minna

 9. Minna: Kiitos! Joo en tiiä mistä idea tuli mutta hauskaa näytti olevan molemmilla lapsilla :DD Kaikkea ne keksii! Lämpimästi tervetuloa blogini pariin!

 10. Voi oikein hymy tuli huulilleni kun luin lapsiesi touhuja … ja omia muistoja mieleen .<br />Omat lapseni kun ovat jo hieman isompia, nyt on murrosikäisten juttuja…..<br />Mukavaa viikonloppua sinulle !!!!<br />Jaana

 11. Jaana: Kiva että tykkäsit! On se ihana sit myöhemmin muistella niitä taapero aikoja. Tuosta murkkuiästä tuli mieleen että toivottavasti omat lapset ei oo yhtä hankalia mitä itse olin siinä iässä, mutta jos ovat yhtään äitiinsä tulleet ni taitavat olla :)<br />Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *