Tulppaanivinkin testaus

Kevään ensimmäinen tulppaanikimppu <3 
Päätin testata sitä neulajuttua mistä kerroin aiemmin. Eli kun tekee neulalla läpi reiän aivan siihen kukan alle varteen, niin tulppaanit ei ala nuokkumaan. 

Nyt kokeilin itse tätä ja todellakin toimii!  Ihmeellistä, tuntus että kukka kärsii piikittelystä mutta ei näköjään 🙂
Maanantaina hain kimpun ja tässä kuvat niistä.

20-horz.jpg
101-horz.jpg
Perjantai aamuna otettu kuvat ja hyvin ovat pysyneet pystyssä. Nyt uskaltaa muutkin kokeilla tätä niksiä 🙂                                                 Iloista viikonloppua!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

26 kommenttia “Tulppaanivinkin testaus

 1. Minäpä käyn heti kokeilemassa. 🙂 Luin kyllä kikasta silloin jokin aika sitten, mutta enpä ole muistanutkaan.

 2. Esmeralda: Käyppäs testaamassa, kimppu ku on vielä tuore, vasta ostettu niin toimii parhaiten 🙂

 3. Kaunis kimppu!Pitää kokeilla,kun tänne takahikiään asti tulppaaneja tulee:)&lt;br /&gt;Minulla on vieläkin joulutähti hengissä,kun äiti käy meillä ja kastelee sitä..olen koittanut kuivattaa sitä,että pääsis eroon siitä:)

 4. Onpas kullanarvoinen vinkki. Täytyy kokeilla, jahka saisin ekan tulppaanikimpun:)

 5. Ihania on! Laitetaanko reikä läpi koko varren vai riittääkö että neulalla pikkasen pistää varteen? (Ymmärsiköhän tästä kukaan mitään….)&lt;br /&gt;Kiitos!

 6. aivan ihania!!&lt;br /&gt;tiäkkö mulla oli mielessä tuo neula-homma eilen, mut en löytäny mistään neulaa, en ees hakaneulaa ja mikään muu ei oo yhtä terävä :(&lt;br /&gt;teitkö vaan yhden reiän/tulppaani?

 7. Hei! Sulla on kiva blogi 🙂 Olisin kysyny että on tämä ruokaryhmä mahdollisesti Maskun Veera-ruokaryhmä? &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Sini

 8. Ihania tulppaaneita ja nätiltä näyttää edelleen vaikka maanantaina jo kimpun hait 🙂 neulajuttu todella toimii!

 9. Minttunen: Takahikiään 😀 Nauratti tuo sana :DD Sun pitää vähä tökkiä neulalla sitä joulutähteä, en usko että se kukka tykkää semmosesta, ni pääset eroon siitä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kaaponkammari: Ole hyvä vain 🙂 Ja parhaiten onnistuu kun tekee sen tuoreeseen kimppuun. Näin floristi mulle kertoi.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Päm: On ihania, tänään ostin vielä kimpun vaaleanpunaisia, viimeks ei ollu ku punasia ja keltasia.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Anonyymi: Joo neulalla läpi asti reikä, aivan siihen kukan alle mistä varsi alkaa. Toivottavasti sait mun selityksestä selvää, ois pitäny ottaa kuva toimenpiteestä ni ois ollu selkeämpi 🙂 Kiva kun jätit kommenttia!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;S: Joo yks reikä per tulppaani. Tänään ostin vaaleanpunasia kimpun,(olivat enemmän nupussa kuin nuo punaset, kestävät varmaan vielä kauemmin) ja saman homman tein niillekin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sini: Kiitos paljon ja ihana kun jätit kommenttia! Joo kyllä on, Maskusta me ostettiin tuo pöytäryhmä ja tyytyväinen olen ollut, mitä nyt pieniä kolhuja tullu lasten käsittelyssä 🙂

 10. Heli: Ihmeen kauan kyllä kestävät:) vaikka kukat ei ollu edes kovin nupussa kun ostin.

 11. Hei; kiitti hyvästä vinkistä…tuota täytyy kyllä heti seuraavalla tulppaanikimpulla kokeilla:)

 12. ostin eilen tän talven kolmannen tulppaani kimpun.. ja pakkohan tuota oli testata..näyttää toimivan:)

 13. Pitääkin kokeilla ensi kerralla. Kiitos vinkistä!&lt;br /&gt;Mukavaa viikonloppua! 🙂

 14. maikku: No niin kiva! Mun tulppaanit pysyy vieläki suorassa 🙂 kohta viikon jo ollu maljakossa, mut ite kukat alkaa jo menemään huonoksi, harvoinhan tulppaanit kestää viikkoa.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Christina: Ole hyvä 🙂 Mukavaa viikonloppua teidänkin perheelle!

 15. jei mäki sain reiät tehtyä nitoja niitillä ku ei niitä neuloja löytyny 😀

 16. S: Niitillä :DD Kyllä hätä keinot keksii =) Kerroppas sit et toimiiko, ku se pitäis tehä heti tuoreeseen kimppuun, millon sä ostit sen kimpun?

 17. ostin kimpun to ja pe tein reiät. tulppaanit oli ainakin vielä ihan hyvännäköisiä et olen toiveikas 😀

 18. Voi ihmettä! Ensi viikolla täytyy hakea kimppu tulppaaneja ja testata, kiitos vinkistä :)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kivaa uutta viikkoa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.MInna 🙂

 19. Sabuska: Kiva kun jätit kommenttia! Kannattaa kyllä kokeilla tuota niksiä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Oleppas hyvä 🙂 Sinulle myös mukavaa alkavaa viikkoa!

 20. Kauniita kukkasia 🙂 Niin kauniita, että sait uuden lukijan ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa viikkoa!

 21. Kiitos tasta tulppaanivinkista! Ostin kimpun lauantaina, viela on todella hyva!! :)&lt;br /&gt;J.

 22. J: Ole hyvä, kaima 🙂 Kiva kun vinkistä oli hyötyä! Itse ostin viikonlopuksi uuden kimpun ja vieläkin ovat maljakossa suorassa 🙂 Kohta viikon kestäneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *