Kevät, saapuisit jo :)

Moikka moi!!
Ensimmäiset helmililjat saapuivat meidänkin kotiin. Niin kauniita, mun lemppareita!

15-tile1.jpg
Kirpparilta löysin Villeroy Bochin Vivo-kahviastiaston neljälle hengelle. Aivan uusia, käyttämättömiä.
18-tile3.jpg
Tykkään ihan hulluna! Tietääkö kukaan mistä näitä voisi ostaa lisää? Googletin ja Citymarketista pitäis löytyä, mutta en minä ainakaan löytänyt. Onkohan niiden myynti jo lopetettu? Vinkkiä vaan tännepäin jos tiedätte mistä näitä vois ostaa 🙂
IMG_13290-tile1.jpg
Mun tekis niin mieli jo kantaa aurinkotuoli tuonne terassille ja istahtaa siihen hetkeksi 😀 Aurinko paistaa niin kirkkaasti, mut taidanpa malttaa vielä hetken ku luvattu tälle viikolle melkein 30 C pakkasia ja lumipyryä.

 Halauksia niinkuin tuossa kivessäkin lukee ja aurinkoista päivää!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

15 kommenttia “Kevät, saapuisit jo :)

 1. Voi miten kauniita kuvia!! Helmililjat olisivatkin ihania kotiin, tahtoo kans :).

 2. Ihanaisia helmililjoja! Viikonloppuna kävin kukkakaupassa kysymässä helmililjoja ja he meinasivat silmänsä pudottaa. "Menee vielä kuukausi ennen helmililjojen kauppaan tuloa." Siinä mä sit yritin selitellä, et mutku oon niitä jo blogeissa nähnyt 🙂 Kauniit myös nuo astiat! <br />Aurinko tosiaankin lämmittää jo, tosin ei meillä, kun lunta tulee taivaan täydeltä!<br />Aurinkoa päivääsi <3

 3. Oi minkä löydön olet kirpparilta ostanut kauniit kupit..<br />Helmililjat on kyllä kauniin herkkiä, ostatko liljat valmiiksi kasvatettuna vai kasvatatko yleensä itse..siis mukulasta?<br />Meil ei aurinko näyttäydy sitten ollenkaan mutta jos viikonloppuna siten..

 4. Löysin tänne Helin blogin kautta, ihanalta näyttää! Helmililjat on kyl kauniita. Itse en ookkaan tälle vuodelle vielä ostanut..pitää pian tilanne korjata 🙂

 5. Johanna: Kiitos Johanna! Kauppaan vaan metsästämään liljoja 🙂 <br /><br />Maria: Joo minäkään en oo kukkakaupoissa helmililjoja nähnyt, kaupasta ostin nuo. Hih, sielä on kukkakaupan täti ihmetelly että mistä me niitä kukkia haalitaan:) Kiitos ihanasta kommentistasi ja toivotaan että tekin saatte tällä viikolla nauttia auringosta <3 Kovasti on kyllä pakkasta ja lunta luvattu joka puolelle Suomea.<br /><br />Anja: Oli kyllä hyvä ja edullinen löytö. En tiedä paljon nuo kaupassa maksavat mut kirpparilta sain nuo 7 eurolla. Liljat ostin kaupasta, mutta viime vuotiset istutin penkkiin, saa nähdä lähteekö kasvamaan 🙂 Toivotaan että sinnekin tulis auringonpaistetta 🙂 Ja ihana kun jätit viestiä :)<br /><br />Nonnukka: Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! Joo minäkin ostin heti kun kaupassa huomasin 🙂 Ei muutaku liljaostoksille :)<br /><br />Johanna: Nyt kauppaan shoppailemaan helmililjoja, sopis hyvin teille kun sinisiä ovat 🙂

 6. hugs to you too!! :)&lt;br /&gt;voi miten ihanat astiat!!!!!!!! ja wau mihin hintaan! en valitettavasti tiiä mistä sais lisää :/. &lt;br /&gt;hei muuten ku meillä oli puhe siitä Octosta ni katos täältä:&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://elamaaitarajalla.blogspot.com/2010/10/uusi-elama-ruokapoydalle.html<br&quot; target="_blank">http://elamaaitarajalla.blogspot.com/2010/10/uusi-elama-ruokapoydalle.html<br</a&gt; /&gt;normi huonekorkeus tuollakin 🙂

 7. S: Mä kans ihastuin heti ja itsekseni hymyilin sielä kirpparilla. Sitku mä en ottanu edes ostoskoria ku yleensä en hirveesti mitään löydä ni äkkiä piti kori juosta hakeen, ettei kukaan ehdi nuita napata 😀 &lt;br /&gt;Kävin kurkkaamassa sivuilla ja näyttää muuten tosi tosi hyvältä tuo valaisin ruokapöydän päälläkin! Apua, nyt iski kuume tuohon lamppuun..

 8. Helmililjat on vaan niin kauniita. Ikeaan oli tullut, mutta jäi ihasteluasteelle. Olisi pitänyt napata mukaan. Samoin hyvä löytö tuo sinun astiasto.

 9. Kaaponkammari: Voi olisit vaan ottanu ruukun mukaan 🙂 nuo on niin ihania kevätkukkia! Astiasto oli kyllä hyvä löytö, harmi vaan ettei ollut 6 hengelle, vielä pitäis jostain pari löytää.

 10. Kauniit löydöt! Astioissa on kiva muoto. Helmililjat on kauuniita ja niin kevään odotuksen tuovat. Auringosta olis kyllä aurinkotuolissa halunnut tänään nauttia, mutta taitaa vielä hetkinen mennä ennen kuin uskaltautuu :))&lt;br /&gt;Aurinkoa loppuviikkoosi!

 11. Helmililjat on minullekin ihan uus tuttavuus. Heti seuraavalla kauppareissulla pitää ostaa!:) Tosi kauniilta näyttää tuossa lasimaljassa. &lt;br /&gt;Voi että oot halvalla löytänyt astiaston!! Ihana.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Piia

 12. Marie Elisabeth`s rum: Eikös 🙂 Varsinkin lautasessa, tykkään paljon tuosta muodosta. &lt;br /&gt;Joo ei varmaan vähään aikaan tohi mennä aurinkotuoliin nautiskelemaan. Malttais odottaa vielä 🙂 Aurinkoista viikonloppua teille!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Piia: Kiitti Piia! Kannattaa kyllä ostaa ens kauppareissulla, on ne niin ihania 🙂 Ja vielä monivuotisiakin 🙂 saa nähä onnistuko minulta tuo istutus viime vuonna, et lähteeköhän ne kasvamaan tuolta penkistä keväällä.

 13. Ihana helmililja-asetelma!! Mulla on pari vastaavanlaista lasikulhoa, en ollut tullut ajatelleeksikaan että niihin voisi koristekivien kanssa laittaa tuollaisen kukka-asetelman, kiitos ideasta :)! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hienon kirppislöydön olet tehnyt, mä tykkään kovasti V&amp;amp;B:n astioista :). AH!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Halit täältäkin!Ja mukavaa perjantaita!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.Minna 🙂

 14. Minna: Kiitos! Ja ole hyvä vain :)Kannattaa kokeilla,tulee tosi kivoja tuollaisiin lasikulhoihin. Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *