Sunnuntai aamuna

Aurinkoista sunnuntaita ihanat blogiystävät! Aurinko paistaa niin kirkkaasti ja ulkona ois kiva olla, mutta pakkasta on vielä reilu parikymmentä astetta. Ei tarkene. Täytyy nauttia auringonpaisteesta ikkunoiden kautta. Aamulla oli yli -30C, hyrr..

IMG_1386.JPG
61.jpg
Helmililjan kukat ovat auenneet..
IMG_1379.JPG
60.jpg
Vaaleansininen ja vaaleanpunainen, kevään raikkaat pastellivärit. Näistä väreistä mä tykkään just nyt, varsinkin kukissa! Valkoisen lisäksi tietty 🙂
63.jpg
62.jpg
Turkoosi ja vaaleanpunainen on myös kaunis yhdistelmä, jos värejä haluaa lisäillä.
64.jpg
Mitä sinä pidät näistä sävyistä? Miellyttikö silmää? Vai onko liian värikästä? Kaupoissa olen huomannut että nämä värit ovat suosittuja, menevät pian kaupaksi. Mieli tekis ostaa muutama tyynynpäällinenkin. Saa nähä löytyykö, ollaan lähdössä kohtapuolin sunnuntaiostoksille 🙂 Mukava viettää pakkaspäivä shoppaillen.462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

12 kommenttia “Sunnuntai aamuna

 1. Kauniita värikkäitä kuvia! :)<br /><br />Kaunis ilma täälläkin, mutta sisäpäiväksi taitaa jäädä pakkasen takia.

 2. Ihania pastellisävyjä. Kaunis tuo pöytäliina sopii oikein hyvin teidän kotiin. Mukavaa pakkaspäivän jatkoa.

 3. mä tykkään JUST noista samoista sävyistä, ehkä oot blogista jo huomannukki ;D<br />mukavaa sunnuntain jatkoa!! <3

 4. Minuakin on nyt alkanut tuo vaaleansininen houkuttaa, vaikka vielä pari vuotta sitten vannoin ei enää ikinä 🙂 Ja toinen mistä tykkään on vaaleanpunainen, se on oikeastaan ollut aina! Ihania kuvia!

 5. Silmiini osui ihan pöytäliina, henkkamaukan vai mitä? Ja helmililjat on tosi nättejä, ikinä edes kuullut moisesta kukasta kunnes blogimaailmassa niitä on monella ja itsellenikin tahtoisin 🙂

 6. Pieni Lintu: Kiitti 🙂 Joo ei pysty lasten kans oleen pihalla näin kovilla pakkasilla, kyllä virtaa riittää vähä liikaakin kun ei pääse ulos temmeltää :)<br /><br />Johanna: Tuo pöytäliina on oikeesti keittiöpyyhe 😀 mut hyvin käy pöytäliinanakin :)Mukavaa sunnuntain jatkoa teidän perheelle!<br /><br />S: Jännää tää kevät aika ku tekee mieli laittaa lisää väriä kotiin. Ja nää on kyl nii HERKKUvärit!! Ihanaa sunnuntain jatkoa teillekin!<br /><br />Heli: No niin nyt vaan vaaleansinisiä tekstiileitä ostamaan :)Eikö niissä sinun GG:n astioissa ollutkin vaaleansinistä, ni niille kaveriksi jotain 🙂 Ja kiitos kuvakehuista!<br /><br />Sanna: Hih, se on H&M:n keittiöpyyhe:) Mulla on parikin noita ja toisen laitoin tohon pöydälle.<br />Helmililjoja olen ostanut jo monena vuotena ja ne on niin kestäviä ja kauniita. Käyhän ostamassa ruukku kotiin 🙂 ja syksyllä sitten jos istutat penkkiin ni saa nauttia ensi vuonnakin kukkasista.

 7. Ihania kuvia! Ja tykkään!, tosi raikkaat värit! Mukavaa alkavaa viikkoa!

 8. Suveliina: Kiitti! Kiva että muutkin tykkää näistä väreistä 🙂 Mukavaa viikkoa sinnekin!<br /><br />Hanna: Voi kiitos! Joo makkariinki piti saada vähän turkoosia valkoisen ja ruskeen kaveriks:)

 9. Kaunista on! 🙂 Vaaleanpunainen on tehostevärinä terassillamme ruskean ja valkoisen kanssa. Turkoosista olen alkanut tykkäämään tosi paljon, mut en omassa kodissani…ehkä vessaan saattaisin laittaa pyyhkeiksi ja matoiksi. Valkoisessa kodissa turkoosi on ihan mieletön :)<br /><br />Ihanaa Ystävänpäivää! <3

 10. Ihania herkkuvärejä ja niin kaunista!<br />Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle! <3

 11. Päm: Kiitos! Vaaleanpunainen sopiikin tosi hyvin ruskean ja valkoisen kanssa. Meillä on ollut wcssä turkoosia ja kivasti sopii sinnekin :)<br />Ihanaa Ystävänpäivää Päm <3<br /><br />Christina: Kiitos 🙂 Ihanaa ystävänpäivää <3 <br /><br />ANNAO: Kiitos ja ihanaa ystävänpäivää sinulle<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *