Uutta kotiin

Tampereen reissu takana. Olipa kiva pitkästä aikaa käydä kunnolla shoppailemassa ja kyläilemässä. Automatkatkin meni tosi hyvin lasten kanssa. Kova pakkanenkaan ei haitannut meidän menoa vaikka ensin aiottiin perua koko reissu pakkasten takia.

5.jpg
Valkoiset läpikuultavat verhot ostin kesää ajatellen.

3.jpg
Tulppaanit oli säilynyt hyvin silläaikaa. Täytin maljakon vedellä ja oli kauniita kukkia pöydällä odottamassa kun tulimme kotiin.
7.jpg
Ikeasta ostin kynttilänjalat valaisimen kaveriksi. Sopii muodoltaan hyvin yhteen lampun jalan kanssa.
4.jpg

6.jpg
Tuohon ikkunoiden keskellekin vois laittaa tuollaisen valkoisen verhon ja sitoa jollain kiinni ettei peitä liikaa ikkunoita. Tulisko kiva?
2.jpg
Uutuutena Ikeaan oli tullut näitä pieniä pöytävalaisimia. Pakkohan se oli ostaa, vaikka lamppuja meillä on kyllä ehkä vähän liikaakin (miehen mielestä ;D). Valaisimen jalka on lasia, kauniin muotoinen. Just sopivan kokoinen tuohon pöydän päälle.

1.jpg
Joku päivä lisää kuvia ostoksista, jos haluutte nähä 🙂 Me aletaan nyt viikonlopun viettoon, oli ihana olla reissussa mutta koti on aina koti 🙂 Takassa on ollut aamusta asti tuli ja vieläkin saa lämpötila nousta.

                                               OIKEIN LEPPOISAA WEEKENDIÄ!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

15 kommenttia “Uutta kotiin

 1. tottakai kiinnostaa muutki ostokset, kuvia kuvia tänne vain :))<br />ihania juttuja olit ostanu! kaunis koti <3<br />ei välttämättä vaadi sitä yhtä valkoista verhoa, mut vois se olla ihan kiva näin talvella :). mä antaisin sen roikkua ihan suorana, kuten muutki verhot. valkoisestahan näkyy hyvin läpi ja rypyttää sen ohueksi tangosta :).<br />kiitos, ihanaa viikonloppua teidänkin perheelle!!

 2. Vastavierailulla. Tykkään noista kynttilänjaloista, tarttis varmaan itsekin käydä Ikeassa taas. 🙂 <br />Muutenkin kovasti kaunis koti!

 3. S: Kiitos <3 Minäpäs laittelen lisää kuvia ostoksista, yks lisäpäivä shoppailulle ois kyllä ollu tarpeen, ei kerenny käyä kaikissa kaupoissa missä oli tarkotus 🙂 Ens kerralla sitte. Joo mä taidan kokeilla passaisko tohon se yks verho..ottaa sit pois jos tuntuu liian täyteen ahdetulta. Kesäksi voiski laittaa pelkästään noi valkoset :)<br /><br />Kaaponkammari: Kuvia ostoksista tulossa 🙂 Kiitos paljon!<br /><br />Linda: Kiva kun tulit käymään 🙂 Minäkin tykkään noista kynttilänjaloista, harmi vaan että tunti kuvien oton jälkeen poika särki toisen noista. Ei kauaa kestäny 🙁 <br />Kiitos paljon kehuista!

 4. Voi miten kivoja ostoksia, minäkin olen parin viikon päästä menossa ja ikeaan ja on kiva kuulla että sinne on tullut uutuuksia, en malttaisi odottaa ostosreissua 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 5. Reissussa on mukavaa ja virkistävää, mutta on se ihana palata kotiinkin ;)! OI, mitä ostoksia! Teillä miellyttävän rauhallinen tunnelma olohuoneessa, tykkään värisävyistä ja materiaaleista kovasti :).<br /><br />Täällä toinen lamppuhullu! Nyt pitäisi ihan koputtaa puuta, kun vähään aikaan ostanut kuin esikoisen huoneeseen kauan kaivatun työpöytävalaisimen, ja Ikeasta löytyi :). Mä olen muuten myös himoinnut noita hopeanvärisiä kynttilänjalkoja, ne on niin kivan, suorastaan elegantin muotoiset :).<br /><br />Ilman muuta kiinnostaa mitä kivoja löytöjä teit reissussa,laitahan postausta!<br /><br />Rentouttavaa viikonloppua!<br /><br />t.Minna 🙂

 6. Palasin…Eikä! no voi harmistus, kun meni rikki uusi kynttilänjalka :(. Pienet on niin nopeita liikkeissään. <br /> <br />t.Minna

 7. Kivoja ostoksia!Harmi että meni kynttilänjalka rikki,kuulostaa niin tutulle:)

 8. ANNAO: Joka osastolla oli jotain uutta ja mä jo valmiiksi netistä selailin et mitä ostan, mut tuli sit ostettua vähä muutaki 🙂 Siellä ku kiertelee ni aina tulee kärryyn laitettua tavaraa lisää ja lisää :D<br /><br />Minna: Niimpä, kotona on ihana olla! Kiitos paljon:) Sävyt on sellaisia jotka sopii monen värin kanssa, niin saa uutta ilmettä olkkariin helposti vain vaihtamalla tekstiilejä.<br />Hih, kiva tietää et sielläkin ollaan lamppuhulluja 🙂 Mikä kumma sinne valaisin osastolle aina vetääkin 🙂 Sisustusliikkeissäkin aina ihailen niitä lasisia lampunjalkoja. Ei vois kuvitellakaan että vielä ostais..ehkä viiden vuoden päästä! Harmittaa kyllä toi kynttilänjalka, mut jospa mä sille parin vielä saan Ikeasta.<br /><br />Minttunen: Ikeasta löytyy aina kaikkee ostettavaa, ehkä vähä liikaakin :)<br />Joo ei kerenny montaa tuntia pöydällä oleen ku poika kopsautti ne yhteen ja toinen hajos 🙁 Teillä taitaa olla siellä yhtä villiä menoa ku täälläkin 🙂

 9. Kivan shoppailureissun teitte 🙂 Ikean kynttilänjalat on todellakin lampunjalan kanssa toimiva kokonaisuus ja uusi lampunjalkakin sopii hienosti pikkulipaston päälle. Mäkin olen viime aikoina innostunut pöytälampuista.<br />Seuravaa postausta ostoksistasi odottelen minäkin :)<br />Kivaa viikonlopun jatkoa! 🙂

 10. Päm: Shoppailu on aina rentouttavaa 🙂 Joo nuo sopii hyvin yhteen. <br />Nyt vaan sinäkin pöytälamppuostoksille 🙂 Kivaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

 11. Ihania ostoksia. Ja valkoiset tulppaanit on niin kauniita. <br /><br />Blogissani on sinulle tunnustus 🙂

 12. Pst. J- tulisitkos noutamaan jotakin blogistani ;)…<br /><br />t.Minna

 13. Minna: Hyvä mieli jatkui heti aamusta kun koneen aukaisin, iso kiitos <3 <br />Laitan tunnustuksen ja vastaan kysymyksiin heti kun ehdin noilta villiviikareilta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *