Astiaostoksia ja Tunnustus x 2

5.jpg
Kaunis karahvi mehulle tai sitruunavedelle. Sitruunavettä tulee juotua aika paljon, raikasta ja terveellistä 🙂 Suuaukko tuossa karahvissa on just oikeen kokonen, ei tule sitruunat ulos kaadettaessa lasiin. Tämäkin oli uutuus Ikeassa.
4.jpg
Turkooseja mukeja ostin myös, vai onko nämä enemmän vaaleansinisiä 🙂 Kuuden kipaleen satsi lähti mukaan molempia, mukeja ja kulhoja. Vähän väriä valkoisen Teeman kaveriksi. Mikähän turkoosi kausi mulla nyt on?
3.jpg
1.jpg
2.jpg
Ostoskärryyn tipahteli myös paljon muuta, mm. pussilakanoita ja tyynyliinoja, beigen ja valkoisen värisinä, naulakkoa, kenkälaatikoita, kynttilöitä.. Kumma juttu ku kassalle päästiin ni kärry oli täynnä tavaraa 😀 Mies sanoikin mulle ennen kassalle menoa että tarviitko kaikki nuo?! No, joo 😀 Ja aloin lastaamaan tavaroita hihnalle. Jännä ku ei sieltä ikinä voi lähteä vaan muutaman tavaran kanssa.

Ps. Lisää kuvia ostoksista tulossa.

***
Tunnustukset
Omenankukkia blogin Johanna ja Villa Kajavan Minna antoivat minulle tämän palkinnon, jonka otan ilomielin vastaan! Suuret kiitokset tästä, ihanat

                                                                                ♥

“The Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat.”
nimet%25C3%25B6n2.jpg

Milloin aloitit blogisi?
Lokakuussa 2010
 

                          Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
                         Sisustuksesta ja tietenkin lapsista, meidän perheen arjesta.

  Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

                                                   Erityisen?! En mä tiedä 😀
Yks mikä on mulle tärkeää on se, että vastaan teidän ihaniin viesteihinne.  
             Minusta on ihana saada kommentteja ja ilolla vastailen niihin!

           
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
        Aloitin vain yhtäkkiä kun lapset oli päikkäreillä. 
Ja vaikka vasta 4 kuukautta olen blogia pitänyt niin tähän on jo jääny koukkuun. Apua!En tiiä onko se hyvä vai huono asia 😉

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
 Uus banneri ois kiva 🙂

Minä haluan ojentaa tämän seuraaville blogeille, piristystä päiväänne
                                                        Siirappia ja hunajaa
                                                        Kirppu nimeltä Mandi 
                                                        Siirtolaisrouvana Baijerissa
                                                        Elämää ja Unelmointia
                                                        Unelma onnesta
                                                              
 
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

11 kommenttia “Astiaostoksia ja Tunnustus x 2

  1. Sitruunavesi ei oo niin terveellista kun perus vesi + se on erittain huonoa hampaille

  2. Anonyymi: Vesihän se parasta janojuomaa on, mutta sitruunavesi on paljon terveellisempää kuin esim. limsat ja mehut. Kiille saattaa kärsiä jos liikaa juo sitruunavettä, näin ainakin hammaslääkäri minulle sanoi :), en mä sitä joka päivä juo :)<br /><br />S: Mä en huomannukaan sun astiapostauksessa noita samoja kulhoja, esittelitkö ne? Noissa väri on melko sama kuin Koko-astioissa, tykkään 🙂 Ja oli paljo edullisemmatkin, ei nii harmita jos kyllästyy väriin 🙂

  3. Ihanan väriset kupit ja kulhot 🙂 Voitko kuvitella, kävimme tänään Ikeassa, mutta olimme alle 5 minuutissa ulkona sieltä…hih, kävimme vain hakemassa sieltä wessa-rempassa puuttumaan jääneen ylimmän laatikon etulevyn. <br />Kivaa tiistain jatkoa! 🙂

  4. Päm: Turkoosi on nyt lemppariväri 🙂 <br />Oho! Viis minsaa! Ei kyllä onnistus multa 🙂 Vaikka mä menisin sieltä hakeen jotain tiettyä tavaraa ni varmasti vahigossakin osuis joku ihana juttu silmään ja sit se ois pakko ostaa 😀 Oliko mies mukana hoppuuttamassa 😉 <br /><br />Mukavaa viikonjatkoa!

  5. Mä tykkää myös sitruunavedestä! Tekee hyvää ruoansulatukselle, näin muistaisin kuulleeni :). No nyt munkin pitää pikimmiten päästä ikeaan, ihan vaikka tuon kannun takia! Tosi nätti! <br /><br />Onpa kauniin värisiä nuo astiat, niitäkin tekisi mieli,mutta kaappitilaa ei ole :(. Ja mistä muka raaskisi luopua?! Jotkut kupit mun on kyllä kevääksi saatava. Piste. :).<br /><br />Joo, mä kun lähden ikeaan palaan sieltä joka kerta iso kassillinen tavaraa mukana. Ja puolet niistä ihan ex tempore ostoksia…Onneksi on edullista ;)!<br /><br />Iloista viikonjatkoa!<br /><br />t.Minna 🙂

  6. Arvasit oikein, mies mukana ja keksi pirulainen vielä oikoreitin kassojen läpi vastavirtaan suoraan varaston puolelle…minä vaan juoksin perässä :DD

  7. Minna: Sitruunavesi on kyl hyvää ja terveellisempää ku mehut ja limsat. Ja auttaa vielä ruoansulatukseenki? Kiva tietää :)<br /><br />Nyt vaan Ikeaan shoppailemaan, kannukin oli edullinen, alle 7e 🙂 Mulla kans niitä ex tempore ostoksia, aina tulee aateltua et no eihän tuo oo ku pari euroo ja lappaa kyytiin :DD <br />Sinulle myös ihanaa viikonjatkoa, kohtahan se on taas viikonloppu!<br /><br />Päm: Nonnii, no eihän siinä sit voinu ku perässä mennä 😀 On ne miehet joskus ovelia 😉

  8. astiapostauksessa en huomannu esitellä, mut myöhemmin ovat vilahtaneet ainaki siinä postauksessa, missä esittelin uudet tablettini (Kärkkäiseltä) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *