Taulu lastenhuoneeseen

Tein vauvamuistoja-taulun lastenhuoneen seinää koristamaan. Tauluun laitoin molempien lasten vauvamuistoja. 
1.jpg
Tytön kultaiset ristiäiskaulakorut ja sormus. Pojan ensimmäiset villasukat, jotka oli jalassa kun synnytyssairaalasta lähdettiin. Tytön ensimmäiset kengät. Meidän sairaalarannekkeet. Ekat tutit 🙂
4-tile.jpg
Ihan huomaamattani jäin ihastelemaan vauvan vaatteita, kun etsin tauluun sopivia koristeita, voi miten sulosen pieniä vaatteita sieltä löytyikään ♥  50cm eteenpäin. Niistäkin olis kiva laittaa kauneimmat esille.

Täällä ollaan jo paranemaan päin, JEE!! Sen kunniaksi herkuteltiin pizzalla, jälkkäriksi uunibanaania hasselpähkinän ja vaniljajäätelön kera. Illlalla saunaa, kasvohoitoa, lasi valkkaria ja leffaa.. Yli viikon sairastelun jälkeen tää on luxusta 😀

                                                                              Iloista lauantai-iltaa!
 
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


17 kommenttia “Taulu lastenhuoneeseen

  1. Oi miten kauniit taulut, tosi ihanat.Ja mikä muisto sitten aikuisena, arvostan todella!<br /><br />Kiva kuulla että paranemaan päin, kamalaa kun täudit jyllää päivistä toisiin.<br />Hauskaa viikonloppua sinne!

  2. Sanna: Kiitti! Taulun löysin vitosella kirpparilta. Itsekin olen etsinyt tuollaista mihin voi laittaa esineitä sisään, ei oikeen mistään löydy. Toi oli ihan uusi ja takana oli Jyskin tarra. Seuraavan kerran ku käyn Jyskissä ni katson löytyskö sieltä noita.<br /><br />Marita: Kiitos 🙂 Löytäisinpä jostain vielä isompia tauluja ni mahtuis enemmän esineitä niihin 🙂 <br /><br />Mia: Kiitos :)<br /><br />Marjo: Kiitos! Pitäis tehdä molemmille omat taulut niin saisivat muistoksi ottaa sitten isompana jos haluavat:) Harmi ku ei ollut ku yks tollanen kehys.<br />Joo on kyllä helpotus että tauti on jo hellittäny, uloskin jo tänään pääsin 🙂 <br />Kiitos samoin!

  3. Magee taulukehys. Ja idea. Itse olen miettinyt samaa mutta koskaan ei ole päässyt ideaa pidemmälle, heh.<br />Mulla on muuten sulle tunnustus!

  4. Outi: Kiitos tunnustuksesta <3 Ilomielin otan sen vastaan!<br />Ja kiitos taulukehuista 🙂 Vieläku löytäisin jostain lisää noita kehyksiä niin vois tehdä molemmille omat.

  5. S: Kiitos 🙂 On kyllä ihana olla taas terveenä 🙂 vaikka flunssaa vielä onki.

  6. Aivan ihana taulu ja tosi kiva idea! Nyt kun löytäisi jostain tollaiset kehykset… 🙂

    1. Kiitos Mia! Taulu on löytö kirpparilta, Jyskissä näitä on joskus myyty, ku Jyskin tarra oli takana. Itsekin haluaisin vielä toisen samanlaisen, että sais molemmille lapsille omat. Vielä ei oo löytyny, mut mä vinkkaan sulle heti jos jossain tulee vastaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *