Yrttitarha

Meid√§n koti on muuttumassa yrttitarhaksi ūüėÄ No ei vaan.. v√§h√§ istutin timjamia, oreganoa, basilikaa, persiljaa, tilli√§..

10.jpg
Tästä on mukava napsia ruokaan muutama lehti. Namskis! Omat basilikat on vielä niin pieniä niin ostin kaupasta tuoreen yrttipuskan.
2.jpg
Mutta kyll√§ n√§ist√§ viel√§ sy√∂t√§v√§√§ tulee, ihan varmasti ūüôā Hitaasti kasvavat..
5.jpg
Timjamia..

1.jpg

7.jpg
Ohran siemeni√§ istutin jo hyviss√§ ajoin. Ennen kylvin aina rairuohoa, mutta minusta ohran siemenist√§ tulee tukevampi, tasaisempi ja kauniimpi lopputulos. Tiputkin pysyy paremmin pystyss√§ ūüôā
8.jpg

IMG_4800.JPG
Tältä näytti viime pääsiäisenä meidän keittiössä. Laitoin siimalla peikonoksan katosta roikkumaan ja koristelin pääsiäismunilla.

                   Joko teillä on laitettu siemenet itämään vai ostatko valmiin   
                                                     asetelman pääsiäiseksi? 


¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† AURINKOISTA P√ĄIV√Ą√Ą toivottelee

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

9 kommenttia “Yrttitarha

  1. Ihania viherryksiä!<br />Olen suorastaan kade koska kaikki yrtit mitä ostin, kuolivat. Mä olen vaan niin onneton kasvien kanssa :/<br />Jos yrittäis edes sitä ohraa kasvattaa pääsiäiseksi? Siemenestä yritin kasvattaa chilejä kerran, en saanut edes niitäkään itämään.<br /><br />Tuo oksa on kiva, mun siskolla oli samanmoinen jouluna, ja siinä roikkui joulukoristeet, yksinkertaista mutta kaunista!

  2. Kiva idea tuo peikonoksa! Minun p√§√§si√§inen taitaa menn√§ t√§n√§ vuonna v√§h√§n sivu suun, mutta onneks muiden blogeista voi silti kurkkia p√§√§si√§isjuttuja ūüôā

  3. Mietin kanssa t√§n√§√§n Lidliss√§ noita yrttijutskia kun siell√§ oli siemenpusseja myynniss√§, mutta j√§tin viel√§ sinne…oon tosi huono kaikkien kasvavien kasvien kanssa…:)<br /><br />P√§√§si√§iseksi kyll√§ kasvatan rairuohon, puolet ohraa ja puolet rairuohon siement√§.<br /><br />P√§√§si√§ist√§ tulee varmaan laitettua muitten blogien innoittamana enempi kuin aiempina vuosina.<br /><br />Kivaa viikon jatkoa!

  4. Outi: H√∂h, harmi ettei yrtit pysyny hengiss√§. Muistithan kastella niit√§?<br />Ohra kyll√§ kasvaa kun vaan kastelee sit√§. M√§ olen tuolla suihkupullolla suihkutellu vett√§, mik√§ n√§kyy tossa yhess√§ kuvassa. Multa ei mene liian m√§r√§ksi ku tuolla kastelee.<br /><br />Tuohan oiski kiva joulupuunakin, ei tarvis joulukuusta ollenkaan :)<br /><br />Onnen Omenia: Joo m√§ oon kans ihastellu monista blogeista p√§√§si√§iskoristuksia. Viel√§ en ole ite koristellu, yrit√§n malttaa odottaa viel√§ v√§h√§n aikaa. Saa n√§h√§ l√∂ytyyk√∂ parin viikon p√§√§st√§ viel√§ pajunkissoja.. P√§√§si√§ismunatkin on viel√§ kaupan hyllyll√§ :)<br /><br />P√§m: Kyll√§ ne l√§htee it√§m√§√§n kun vaan muistaa kastella niit√§ ja saavat riitt√§v√§sti valoa. Ei ne muuta tarttee ūüôā Ja s√§h√§n voit nostaa ne sitten sinne teid√§n terassille kun ilmat l√§mpenee :)<br />Toi oliki hyv√§ idea laittaa puolet ohraa ja puolet rairuohon siement√§. Tulee varmasti kaunis kun k√§ytt√§√§ molempia!<br /><br />Mukavaa viikon jatkoa sinnekin ūüôā

  5. Ihanaa vihreää! Niin kauniin keväisiä kuvia. Tuoreet yritit keittiössä on kyllä parasta, tuo innostusta ruuanlaittoon. :)<br />Iloista viikonloppua!

  6. Esmeralda: Niin on, mukava napsia ruokaan tai salaattiin yrttej√§ ūüôā Ja t√§ll√§ hetkell√§ meill√§ ei ole yht√§√§n viherkasvia, niin oli mukava laittaa v√§h√§n vihre√§√§ kotiin. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  7. Ihastuttava tuo sinun viimevuotinen oksa munineen…..vois kokeilla meillekin?!<br /><br />Sulle on tulossa mahtava yrtti-puutarha! Mahtavaa, kun saa omasta takaa kaikki ihanat yrtit!

  8. meille tulee eka kertaa p√§√§si√§isruohoo, I hope :P. (toki lapsuudenkodissa oli aina, mut sielt√§ poismuutettua en oo 10v. laittanu..). ostin sit√§ leve√§lehtist√§ p√§√§si√§isruohoa, n√§ytti niin kivalta kaupassa ūüôā

  9. Kirsikka: Kiitos ūüôā Joo kokeileppas, hieno ja helppo p√§√§si√§iskoristus ūüôā Toivottavasti nuo mun yrtit nyt l√§htee kunnolla kasvamaan niin saa sit vied√§ ne ulos kun ilmat l√§mpenee.<br /><br />S: Aijaa :)saapa n√§h√§ mit√§ teij√§n kisut tuumaa, varmaan maistelevat ūüėÄ Meill√§ toinen kisu aina s√∂i rairuohoa ja oksensi, mut nyt tuo ohra on saanu olla ihan rauhassa..viel√§ ūüėÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *