Puutarhaa

Ulkona on touhuttu pihan kimpussa niin paljon että rakot muistuttaa sormissa. Mutta ihana nähdä oman käden jälki, vielä ois monta ideaa toteutettavana ja monen monta pitkää päivää aherrusta. Lisää nurmikkoa ollaan kylvetty ja murakuormaa pitäis tilata lisää. Ihmeen paljon tähän pihaan menee sora-, hiekka-, ja murakuormia! Varmaan sata kuutiota menny kaikkia yhteensä.

3.jpg
Lapsille vein mehupullot terassille. Söpö pieni laatikko:)

4.jpg

5.jpg
Naapurin tuomen oksat roikkui niin houkuttelevasti meidän tontin puolella, oli ihan pakko 😉

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg
Omenapuu istutettiin toissa kesänä, vielä ei ole kukkia näkynyt, mut jospa kohtapuoliin..

12.jpg

13.jpg
Kaikki mitä viime syksynä istutin, on lähteny kasvuun. Olin ihan ihmeissäni kun tämä liljakin nousee tuolta sementtiputkilosta! Tökkäsin sen vaan syksyllä tuonne, en edes muista minkäväriset kukat tässä oli. No kohtahan sen näkee 🙂

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg
Valkoisia ja liloja tulppaaneita istutin syksyllä ja näin ihanasti ne nyt kasvaa. Kisuki maastoutu hyvin tuonne 🙂
19.jpg

20.jpg
Kiinanpionin testaus! Innolla odotan menestyykö tämä. Jos menestyy niin sitten hankin näitä enemmän ja teen pioneista ison alueen pihamaalle. Voiko kauniimpia kukkia olla! 🙂 Kuunliljat pionin ympärillä.

Mulla ois toiveissa että saisin pihan suunniteltua niin että siellä kukkis aina joku lajike, keväästä syksyyn sais nauttia kukkaloistosta. Mites teillä, joko puutarhassa kukkii? 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

7 kommenttia “Puutarhaa

  1. Ihan mielettömän ihania kuvia :)! voinko tulla teidän pihalle, hih :)? Sä olet todella viherpeukalo! <br /><br />Kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua :)!<br /><br />t.Minna

  2. Kauniita istutuksia ja kukkasia…pelargoniat löysivät tänä vuonna tiensä meillekkin ;)<br /><br />Ihanaa alkavaa viikonloppua! 🙂

  3. Ihanat kuvat!!! Kiitos puutarhainspiksestä:)<br />Jos mäki yrittäisin kuvailla tänä viikonloppuna ulkosalla…

  4. AnnaO: Kiitti, sitä tarvitaan, paljo vielä tekemistä. Ei varmaan tälle kesää kaikkea edes kerkeä tekemään, mut ei se haittaa, mä nautin pihanlaitosta :)<br /><br />Minna: No en ees oo, ihmettelin iteki miten kaikki oli lähteny kasvuun! mut nautin kyllä tuolla pihalla touhuamisesta niin paljo 🙂 <br />Hih 🙂 joo tuu meille vaan, tervetuloa! Ihanaa viikonloppua Minna, ja kiitos!<br /><br />Päm: Pelargoniat on kyllä nättejä 🙂 Vois melkeen ostaa lisää vielä noita. Aurinkoista viikonloppua!<br /><br />Marika: Kiitti! Ihanaa jos inspis tarttui 🙂 Laitahan kuvia, teillä on varmasti ihana piha 🙂

  5. voi sulla on kaikkee ihanaa, oot ahkera!! ja edelleen saisit tulla meidänki pihalle hääräämään 😀

  6. S: Kiitos, oisin ehkä ahkerampiki jos nuo lapset antais mun touhuta, aina pitää välissä juosta jommankumman perässä 😀 <br />Jos mä laitan tän oman pihan eka kuntoon ja tuun sit sinne ;DD voi mennä pari vuotta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *