Minikasvihuone

Miehen nikkaroima minikasvihuone on kätevä yrttien ja salaattien esikasvatukseen. Maalasin laudat valkoiseksi. Vanhan ikkunan kuluneet karmit ja ruostuneet osat jätin käsittelemättä. Siitä tuli kiva kansi kasvihuoneelle.

8.jpg
Mitäs täällä sitten kasvatetaan? Persiljaa, tilliä, hunajamelonia, tomaattia, basilikaa, oreganoa, timjamia..ainaki. Kaupasta ostettu lehtisalaattikin uusiutuu, kun istutin sen isompaan purkkiin. Hetken päästä saa taas napsia uusia lehtiä salaattiin.
6.jpg
5.jpg
7.jpg
Kiuaskivet pääsi uusiokäyttöön kivikkopenkkiin..
1-horz.jpg
Mikä tän heinän nimi on? Hain puutarhalta, enkä enää nimeä muista :/ Googlettamalla löytyi samannäköinen, viiruhelpi, mutta tämän nimi oli kaksiosainen. H:lla alkava muistaakseni. Joku hotten totteni se oli :DD
4.jpg
Tyttö keräsi kauniin kimpun, mustikanvarpujakin oli laittanut sekaan ♥

Nautitaan tulevista hellepäivistä ja toivotaan ettei se myrsky tuu tänne. Jos tulee, ni me mennään naapuriin piiloon 😀 siellä ei oo isoja puita talon lähellä.

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

13 kommenttia “Minikasvihuone

  1. Suveliina: Kiitos!! Sinne myös aurinkoisia päiviä 🙂 nyt saa vesisateet riittää :)<br /><br />Katja: Voi kiitos!! Miehelle menee kehut 🙂

  2. Onpa hieno minikasvihuone! Ja vaikka mitä kasvamassa :)!<br /><br />LÄmminta ja aurinkoista viikon jatkoa!<br /><br />t.Minna 🙂

  3. Hieno kasvihuone!<br />Voi tuollainen olisi meillekin kiva, saisinkohan miehen ylipuhuttua tekemään tuollaisen :)<br />-AnnaO-

  4. Minna: Kiitos 🙂 Aurinkoista viikon jatkoa sinnekin!<br /><br />AnnaO: Kiitti! Joo ylipuhu mies että nikkaroi sullekin kasvihuoneen 🙂 Ajattelin että tehdään vielä toinen, semmonen isompi, kun tuommosia samanlaisia ikkunoita on muutama isompiki tuola varastossa.

  5. ihanin minikasvihuone ikinä!!! jopa MINÄ innostuin tuosta, ehkä mullakin vois menestyä moinen :)))

  6. Ihana kasvihuone!! <3<br />Meilläkin on vanhoja kiuskiviä puutarhassa!:)<br />Täällä tänään jo hetken jyrisi,onneksi vain hetken,en tykkää ukkosesta yhtään!:/

  7. S: Oih!Ihaninko, voi apua! Kiitos ♥ Kyllä mies ny ylpistyy 😉 <br />Pistähän sieläki mies nikkarointi hommiin et saat itelle samanlaisen :)<br /><br />Niina: Kiitos ♥ Joo, eihän niitä kannata heittää menemään vaan käyttää uudestaan 🙂 <br />Mä kans viime vuotisen myrskyn jälkeen oon alkanu pelkään ukkosta, ennen aina tykkäsin kattoa ku salamoi, mut en enää :/ Nii kauhee mysrky se oli, ja nehän on ennustanu et tulis tänä vuonna vielä pahempia.

  8. Voi että kuinka nerokas tuo kasvihuone! Itse tuskailen eteläparvekkeella paahteen kanssa, kuitenkin on aina pakko saada paljon kasveja sinnekin tungettua..

  9. DD: Kiitos 🙂 Tuommonenhan ois kiva sinne parvekkeellekin, ei vie paljoa tilaa 🙂 Meidän kasvihuoneeseen paistaa aurinko koko ajan, ja nyt yrtit on lähteny oikein kunnolla kasvuun. Muistaa vaan joka päivä kastella. Aurinkoista viikonloppua!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *