Perjantai

Niin se vaan meni nyt niin, että ei me pihasuunnittelijaa taideta ottaakaan. Ollaanhan me jo aloitettu pihanlaitto, että eikö se oo sama tehdä loppuun asti ite 🙂 Tai loppuun ja loppuun..Mulle pihanlaitto tarkoittaa sitä että aina pitää olla joku projekti menossa, minkä kimppuun saan mennä. Pihan ei tartte koskaan olla täysin valmis. Ja siitä nauttii!! Nauttii kun saa tuolla mullassa kyykkiä 🙂

9.jpg
Aamupalan jälkeen lähettiin taas puutarhahommiin..

10.jpg
1.jpg
Lapset seuraili pikku lintua, joka kantoi evästä poikasille. Lähemmäs ei tohdittu mennä ettei linnut säikähdä. Pihalla kasvaa muutamia lehtikuusia, ehdottomasti mun lempparipuita!
2.jpg

7.jpg
11.jpg
Pilvikirsikan istutin pihalle. Satuin perennanvaihtopäiville yks päivä, niin pakkohan tämä oli ottaa mukaan. Ihanat kukat tulee.

8.jpg
Viettäkäähän kiva ja rento viikonloppu, missä sitten olettekin! Mun perjantai menee töissä ja huomenna sit alkaa viikonloppu mullekin 🙂 Moikkamoi!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

4 kommenttia “Perjantai

  1. Yhdellä arvalla osallistun. Käyn usein kurkkaamassa kivaa blogiasi:)<br /><br />-zara-

  2. Zara: Kiva ku käyt täällä kurkkimassa 🙂 mut tällä hetkellä mulla ei oo arvontaa käynnissä, oletkohan tuota sivupalkkia katsonut.. Siellä on arvontoja eri blogeissa meneillään, kun klikkaat niihin kuviin niin pääset arvontoihin 🙂

  3. Kauniita kuvia ja tunnelmia! <br /><br />Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *