Kasvimaan sato

6.jpg
Ihmeen paljon tuli satoa vaikka pieni kasvimaa olikin. Salaattia tuli niin paljon että kaikkea ei keretty syömään. Yrtit kuivuu keittiössä.
4.JPG

5.jpg
Ihana tuoksu tuli keittöön!
1.jpg

2.jpg
Tilliäkin on popsittu koko kesä ja laitettu sitä ruokaan. Neljä nippua sain vielä kuivattua.
3.jpg
***
nimet%25C3%25B6n.jpg
Ottamani kuva meidän wc:stä oli laitettu we heart it-sivustolle. Enpä ois huomannukaan ellen ois katsonu noita lähteitä mistä tänne on tultu. Mun sivuilla kyllä lukee että kuvien kopioiminen ilman lupaa kielletty, mutta hyvä kun kuitenkin linkitetty tänne blogiin. Saako tuonne kyseiselle sivustolle napata kuvia ihan mistä vaan ja ilman lupaa?

7.jpg
KIVAT VIIKONLOPUT! Mä taidan nauttia illalla yhden tällaisen! Tai kaks! Ootko maistanu? Tosi hyvää 🙂


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

10 kommenttia “Kasvimaan sato

  1. Ihana tuo kylppärin BATH-naulakko.<br /><br />Oon maistanut tuota Somersbyn päärynäversiota. Se oli ainakin ihan hyvää 🙂

  2. Ihania yrttejä omasta takaa ♥<br /><br />Tuo siideri on niin parasta! Kun toista vuotta sitten sen löysin niin en ole juuri muita ostanutkaan satunnaiseen siiderintuskaani – tosin vaihdoin tuosta lasipullosta tölkkimalliin, on pantillinen ja vielä halvempikin hinnaltaan, sama tuote. ;)<br /><br />Tuo mainitsemasi sivusto on mulle kyllä ihan tuntematon…<br /><br />Mukavaa viikonloppua!

  3. Melkeen yrtit tuoksuu tänne asti.. <br /><br />Käsittääkseni toisen kuvia ei voi ihan noin vaan käyttää ilman lupaa. Tiedä sitten. Onneksi oli sentään laitettu linkki:)

  4. Reetta: Ai sitä on päärynääkin, pitääpä ens kerralla ostaa ja maistella :)<br /><br />Mari: Joo ei oo tarvinnu kaupan hyllyltä hakea kun saa omalta takapihalta yrtit 🙂 Ens kesänä tehdään vähän isompi kasvimaa.<br />On kyllä huippua tuo siideri! Ihan ku omenamehua 🙂 Mä ostin kans tölkkiversiona tota, mut tuo lasipullo oli nii kivannäkönen ni piti ostaa noitakin :)<br /><br />Minni: Hih, ne tuoksuu niin hyvälle 🙂 <br />Niin sitä minäki, mut eipä sitä voi mitenkään kontrolloida et kuka niitä kopioi.. Kivahan se oli ku joku tykkäs kuvasta mut ois voinu kysyä ni oisin mielelläni antanut luvan 🙂

  5. Anna: Heh, ihmeen hyvin tuo kasvimaa säily hengissä ;D Ens kesänä pitää laittaa enemmän porkkanoita, sit herneitä ku lapset tykkää syödä niitä.

  6. Moon kateellinen, meidän rusakko söi kaikki viljelmät joten satoa ei tänä vuonna tullut kuin rusakolle. Noh, ensi vuonna viisaampina ja kasvimaan ympärille aita ;)<br /><br />omituista jotta ottavat kuvat lupaa kysymättä..<br />Mukavaa viikonloppua sinne!

  7. AnnaO: Voi ei! Siinä oli rusakolla hyvät apajat 🙂 Täällä ei onneksi oo pupuja näkyny, saanu kasvimaa olla rauhassa. <br />Kiitos viikonlopun toivotuksista 🙂

  8. olen maistanut ja on HYVÄÄ!!<br />ja kuvia ei saa kopioida lupaa kysymättä, VARSINKIN kun se blogissa vielä selvästi kielletään! eli väärin tehty. ite oon törmänny muutaman kerran samaan et oli kuva kopsattu mut linkitetty blogiini, milloin milläkin sivustolla. kunnioitan sellaista toimintaa et kysytään lupa. mut tosiaan kuten sanoit, hankalaa se on kontrolloida, joku kopsaa niitä aina kuitenki lupaa kysymättä :/. <br />kiitos kommentistasi blogiini <3

  9. S: Kiitos itsellesi ihanasta blogista ♥<br />Niimpä, kiva ois kun lupa kysyttäis kuvien käyttöön ja varmasti sen antaisinkin sitten! Onneks oon pitäny tän blogin kasvottomana, tiiä missä meidän perheen kuvat ois kopioituna 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *