DIY Liitutaulukivi

Sunnuntaita! Meidän päivä meni haravoiden, syyskukkia istuttaen ja maalaten. Tontilla on paljon kiviä, joten keksin suihkauttaa niihin liitutauluspraytä.

2.jpg

3.jpg
Näihinhän voi kirjoittaa ihan mitä vaan 🙂 Ja mitä suurempi kivi sen enemmän mahtuu tekstiä. Ekana tuli mieleen nämä.

4.jpg

5.jpg

6.jpg
1.jpg
Sisällekin ajattelin tehdä muutaman. Eteisen pöydälle sopis hyvin tuo kivi welcome-tekstillä.

7.jpg
Maalasin mä muutakin kun innostuin 🙂 Niistä kuvia myöhemmin. Aurinkoista alkavaa viikkoa!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

13 kommenttia “DIY Liitutaulukivi

  1. Mahtava idea noi kivet :)<br />Mä en tiennytkään että liitutaulumaalia on myös spray versiona, täytyykin lähteä katsastamaan maaliosasto ensi kerralla kaupoilla käydessä, kiitokset vinkistä!

  2. Tosi kiva idea noi kivet! :)<br /><br />En oo tiennykkää, että liitutaulumaalia on myös spraypulloissa.. Mistä sitä saa ja minkä hintasta?

  3. AnnaO ja Sandra: <br />Kiitos teille 🙂 <br />Rautakaupoista pitäis löytyä ja Prismasta, Kärkkäiseltä ja Kodin Terrasta ainaki löytyy. Hintaa oli 10-13e pullolla. Plasti-kote Chalkboard lukee pullon kyljessä.

  4. Voi mahtava idis! Kai tätä saa kopsia meillekin? 🙂 Mukavaa tilevaa viikkoa! <3

  5. Tosi hyvä idea on!<br />Ihailin myös noita kuviesi kauniita krysanteemia ja kukkaruukkuja missä ovat.<br />Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

  6. Susanne: Kiitos 🙂 Krysanteemit on lempparisyyskukkia, valkoisina tietty 🙂 Keväällä ostin nämä rottingin näköiset muoviruukut, enää en ole nähnyt näitä missään, taisivat olla aika suosittuja.

  7. Hei, ihania on kivet, itsekin aion yrittää :)<br /><br />Saako esittää toiveen aiheesta? Olen ihan tuskastunut kun en keksi mitään kaunista asetlmaa sohvapöydälle! Olisi mielenkiintoist nähdä mitä kaikkea sinä keksisit.. <br /><br />Kiitti tosi kivasta blogista!<br /><br />Anu

  8. Anu: Moikka Anu ja iso kiitos kivasta kommentista! Ihana saada tällaista palautetta 🙂 &lt;br /&gt;Tällä hetkellä meillä ei ole sohvapöydällä yhtään mitään, lapset on niin villissä iässä että ei mun asetelmat siinä kauaa pysyis 😀 mut yleensä mä käytän luonnosta poimittuja esim.käpyjä, kuusen oksia, marjoja jne. Kuten täällä tein tällaisen: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.blogspot.com/2010/11/kuusen-oksia-ja-kynttila.html<br&quot; target="_blank">http://whiteandblack.blogspot.com/2010/11/kuusen-oksia-ja-kynttila.html<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Ja tuolta oikeasta sivupalkista blogiarkistosta kun klikkaat ´asetelmia` niin löytyy myös muita, mitä oon tehny. &lt;br /&gt;Minä pistän korvan taakse toiveesi ja toteutan sen jossain vaiheessa 🙂

  9. Vaudeville mikä idea :)! Tuota mäkin uskaltaisin tuota kokeilla, kun en ole mikään käsillätekemisen mestari ;). En ole mäkään tiennyt, että tuota maalia saa spraypullossa. Kaunis terassi teillä, mä en saanut kesällä enkä saa nyt syksylläkään nähtävästi aikaiseksi mitään kukkia ulos :(. Meidän lapset raahaavat meidän terassille omia viritelmiä ;)…&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;KIvaa viikkoa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.Minna 🙂

  10. Minna: Kokeile ihmeessä, spraylla onnistuu! Kiitos, terassit on onneksi jo valmiit, takapihalta puuttuu vielä rappuset. Ens kesänä sitte! Heh, meilläki välillä tuotu portaille vaikka mitä, tai sit ne katkoo mun laittamat kukat, tuo toinen krysanteemi tiputti jo puolet kukista :S Poika asialla..&lt;br /&gt;Kivaa viikonjatkoa sinnekin!

  11. Tosi hyvä idea! En minäkään tiennyt, että tuota saa sprayna. 🙂

  12. suvi m: Kiitti, ei muutaku spray ostoksille 🙂 Kiva kun kävit vierailulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *