Haaste

Hanna Powder Room-blogista antoi mielenkiintoisen haasteen. Kiitos Hanna! 
Moni on tämän jo tehnyt, huomasin että samanlaisia haaveita meillä ihmisillä on, jos todella olisi rahaa yllin kyllin. Taloja, autoja, huviloita, oma lentokone, matkustelua, oma saari.. Moni on varmaan miettinyt myös näitä, terveys, onnellisuus, elinolot jne. 
Tässä haasteessa kuuluu kuitenkin kertoa, mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. 
No ei kyllä nyt taida tavaroista olla kyse tässä mun postauksessa, ennemminkin asioita joita toivoisin 🙂

nimet%C3%B6n3.jpg
Matkusteluoikeus ympäri maailmaa loppuelämän ajan koko perheelle, sukulaisille ja ystäville. Ja tietenkin matkoihin kuuluis kaikki luxus mitä matkalla tarvii 🙂
nimet%C3%B6n4.jpg
Auto. Vai oisko autotehdas parempi niin sais aina uusimman mallin käyttöön 🙂 Ja minä ajaisin itse, en tarvis kuljettajaa!
nimet%C3%B6n2.jpg
Iso upea koti, missä ei tarvis siivota, pyykätä tai kokata jos ei jaksa 🙂 Mut kyl mä silti tykkäisin ite laittaa ruokaa vaikka kokki talossa oliskin, aina silloin tällöin.
nimet%C3%B6n.jpg
Lahjoittaisin rahaa sairauksien tutkimiseen ja että jokainen hoitoa tarvitseva sais heti apua.


nimet%C3%B6n5.jpg
Ja viimeisenä tärkein, lahjoittaisin rahaa maailman lapsille ja heidän perheille, jotka todella tarvii apua. Ettei kenenkään tarvis elää huonoissa olosuhteissa tai olla nälissään.Tässäpä ne mun 5 asiaa mitä toivoisin jos voisin todella saada kaikki maailman rahat. Mitä sinä haluaisit?462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


white & black - -

14 kommenttia “Haaste

 1. Kiva postaus 🙂 Vähän erilainen. Sulle olis pieni haaste mun blogissa 🙂

 2. Anna, Kävin kurkkaamassa haasteen, kiva! Oliko se mullekin ku en löytäny itseäni sieltä?

 3. Mukava postaus 🙂 Tahtoo Luxus-kissatalon hylätyille kissoille 😀 ja ison ison ison avaran talon itelle, jossa on sisäportaat 😀 ja voisimmie adoptoija pari lastaki :)<br />Mukavaa alkanutta viikkoa 🙂

 4. Meän Satu, voi ihania haaveita sulla! <br />Ois se mahtavaa jos tulis lotosta täyspotti, mutta miten sitä osais elää miljoonien kanssa..varmaan ekana pyörtysin :DD<br />Kivaa viikkoa sulle Satu!

 5. Kiva haaste! Sulla on oikein hyvät haaveet, mulla muuten hyvin yhtenevät paitsi autonkuljettana mä mielelläni pestaisin ;)…<br /><br />MUkavaa viikon jatkoa! (kauheeta, kun on niin kylmä..naama on niiiiin kirjava :(..)

 6. Itse sorruin tässä haaveessa tyystin materialismiin ja toivoin lähinnä uutta kodin elektroniikkaa… Noh, mutta yhdyn näihin oikeasti, kauniita ajatuksia. Ja tuo kissatalo olisi mainio! 🙂 Haettiin meidän mirri viime kesänä Hesyltä ja nostettiin sillä ainakin yhden mirrin elämän astetta luxuksemmaksi. <3

 7. Minna, Heh, niinkö! Mä nauttisin autolla ajosta ja musiikit täysille 😀 Oishan se kiva välillä olla kuljettajakin, pitkillä matkoilla.<br />Sulla pakkanen vaikuttaa kasvoihin? Mä en oo uskaltanu pariin päivään ees ulos ku tuli kova flunssa, takan ääressä joka päivä lämmittelen. Mies valittaa että täällä on liian kuuma ja mä istun villasukat jalassa takan edessä :D<br /><br />Kaisa, Joo niin tää varmaan ois pitäny tehdäkin, tavaroista 🙂 mut jos tosiaan sais kaikki maailman rahat niin sitähän ois nii paljo et ehottomasti lahjoittaisin suurimman osan!<br />Voi miten ihana teko ku haitte kisun kotiin! Kisu saa hyvän elämän ja kodin ♥

 8. Arvaa miksi haluan talon josa sisäportaat…meän kisujen takia :D:D Hihi! 😀 Ko käyvään minun mummolassa tuolla Lapissa niin ne tykkää istuskella ja makkoilla yläkertaan menevillä portailla 😀 Meillä nyt 1-kerroksinen talo 🙂 Noh, ois ne portaat kivat ittelekki, sais sisustaa nekki kivaksi ja jos vanha talo, maalata ja kunnostaa ne :D<br />Meän kisut on kaksosia, tyttö ja poika, reilut 13v, meän vauvat <3

 9. Meän Satu: Kissoja taitaa viehättää korkeat paikat. Meillä toinen kisu tykkää nukkua kodinhoitohuoneen korkean kaapin päällä 🙂 Ja saunan lauteet on kans suosikkipaikka! Varsinki sillon ku sauna on lämmin. Ihanat kaksoset teillä <3 Tykkääkö kisut automatkoista? Meillä inhotaan automatkoja ja en enää niitä vie autoon ku sillon vaan ku on pakko eli eläinlääkärireissut :)<br /><br />Hanna: <3

 10. Ei yhtään tykkää meänkään kisut automatkoista 🙂 Kakka ja pissa tullee aina hyvä ko päässy pihalta lähteen, ehkä n.50m talosta niin jompi kumpi vääntäny tortut 😀 <br />Me ollaan kans eläinlääkärissä enimmäkseen vaan käytetty, ku ei olla päässy hetkeen Lappiin 🙂 Mutta silloin ku ollaan käyty niin kakka ja pissa ko tullu ja ne korjattu pois niin ne nukkuu koko matkan sen jäläkeen 🙂 Ollaan ostettu niille semmonen iso häkki, oikiasti koirien, ja son sen verran iso että peittää koko farmariauton takaosan penkit käännettynä 🙂 Ollaan me varmaan näky ko lähetään ko kissat isossa häkissä (hiekka, ruuat, veet, kantokoppa, lelut, peitot jne siellä häkin sisällä kans tietekki) eli ne vie koko loppuauton tilat lukkuunottamatta etupenkkejä 😀 Ja siksi tuommonen iso häkkiratkasu ko niillä ois aika tukalat olot kantokopassa monta sattaa kilometriä vaikka meillä kantokoppaki on koirien ja iso että ne mahtuu hyvin istuun, seisoon ja makkoileen siellä mutta silti me haluttiin pitkille matkoille tuommonen jättihäkki :)<br />Juu, korkialla kisut tykkää olla 🙂 Meillä onki aika paljon kissoja varten järjestetty nukkumapaikkoja ja piiloja ja työhuoneessa on hyllyt portaittan kissoille että pääsevät hyppeleen ja oleskelleen korkialla 🙂 Monet ihmettellee ko meillä tyhjät hyllyt (valkoset) seinillä 🙂 ja kaikki tietekki silleen että soppii sisustukseen :D<br />Ai miten niin meillä kissat on hemmoteltuja 😀 😀 noku ne on meän vauvat <3

 11. Voi toisia <3 Mut hyvä et kuitenki rauhottuvat autossa ku noin pitkä matka. Sitähän ei tiiä jos kisut aavistaa et taas pitkä matka Lappiin tulossa ja aattelevat et parempi rauhottua ja nukkua, ku ei tässä muukaan auta 😀 <br />No teille ei sit paljo tavaraa enää mahdu kyytiin ku noin iso häkki 🙂 mut kissoilla on ainaki tilaa. <br />Meillä on vaan pienet kuljetuskopat molemmille, mutta ne kelpaa siksi ajaksi ku eläinlääkäriin mennään, mut voi kauheeta sitä huutoa, kumpiki naukuu koko matkan taukoamatta! Ja yrittää raapia itsensä ulos häkistä. Semmonen sirkus kyllä aina 😀 mut onneksi matka ei oo pitkä.<br /><br />Teidän vauvoilla on kyllä hyvät oltavat siellä kotona <3

 12. 🙂 Hemmoteltuja kakaroita meillä 😀 ja ku ikkää sen verran paljon, tarvivat rauhallisia paikkoja misä ovat kotona 🙂 Hyvin ne voivat kuitekki, että toivotaan että saahaan viettää vielä monta monta vuotta niitten kans <3 Meän kisut kans matkustaa eläinlääkäriin kantokopassa ja huutoa kestää koko matkan kans mutta pitkillä matkoilla huuto loppuu ku kakka tullee ja varmaan siksi ku pitkillä matkoilla matkustavat sitte siinä isossa häkissä, jonka sisällä on mm.kantokoppa, hiekka, ruuat(hiekka ja ruuat ei vierekkäin), veet ja lelut, viltit ja neitin rottinkikori 🙂 Raapimalauta ei mahu häkkiin mutta mukana seki on 😀 Ja siksi eivät oo irrallaan auotssa vaan isossa häkissä, että ku pysähtyy ja mennee ulos niin ei tarvi pelätä että karkaavat tai sattuu jotaki muuta 🙂 Ja häkki tietekki kiinnitetty kunnolla autoon kiinni jos äkkijarrutus tullee 🙂 Juu, eipä sinne paljoa muuta mahu mukkaan, laukku josa meän vaatteet ja sitte pari pientä laukkua, jokka matkustaa minun jaloissa pelkääjän paikalla ja sitte käsilaukku 🙂 Juu, ja on ahasta mulla! :DD

 13. Meän Satu, Teillä on ainaki kaikki tarvittava kisuille mukana 🙂 Joo ei niitä uskalla irralleen laittaa autoon, kauheeta jos pian karkaisivat jossain huoltsikan pihassa :O Siinä oiski etsiminen! Meidän vanhempi kisu on kohta 10wee ja on kyllä ollu terveenä koko ajan, rutiinitarkastuksissa vaan käytetty lääkärissä. Ois se ihana ku ois vielä monta vuotta edessä <3 Jotkut kissathan saattaa elää 20 vuotiaiksi asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *