Aterimet

1.jpg
Juhla-aterimet laitoin lasipurkkiin, vähän koristeita reunalle, rusettia ja sydän roikkumaan. Näitä aterimia meillä käytetään juhlapäivinä.
nimet%C3%B6n.jpg

4.jpg
Arkena on käytössä Hackmannin aterinsarja, jokaista 12 kpl. Jouluna saatiin nämä lahjaksi ja oon tykänny näistä hirmusesti! Sarjan sain valita itse, koska lahjan antaja halusi että saadaan heti kerralla mieluiset 🙂 Tyylikkäät ja selkeälinjaiset ja sopii hyvin valkoisten Teema astioiden rinnalle. Ja mikä parasta näillä on tosi hyvä syödä, veitsi on terävä ja ote hyvä.

5.jpg

6.jpg
2.jpg

3.jpg
Mitenkäs teillä, onko samat aterimet arkena ja juhlana vai käytättekö jotain tiettyjä vain juhlapäivinä? Tuo Hackmannin Inari-sarja on niin tyylikäs että sitä aion kyllä käyttää juhlissakin!

Huomenna jo HELMIKUU, lähempänä kevättä ollaan 🙂 Mukavia pakkaspäiviä!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

17 kommenttia “Aterimet

 1. Kauniita aterimia! Mistä noi ihanat &amp;quot;juhla-aterimet&amp;quot; on? Meiltä nimittäin sellaiset kokonaan vielä uupuu. Arkikäytössä meillä on WMF:n Loft sarjan aterimet, jotka on muuten aika samantyyliset kun noi teidän ja niin ihanat &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.wmf.com/wmf-cutlery-loft_82511161/cutlery-loft-30-pc-basic-set_138862.html?sid=507FC080-9F29-4C8D-859A-35AA55D46005&quot; target="_blank">http://www.wmf.com/wmf-cutlery-loft_82511161/cutlery-loft-30-pc-basic-set_138862.html?sid=507FC080-9F29-4C8D-859A-35AA55D46005</a&gt;

 2. Kauniissa koristellussa lasipurkissa nuo teidän juhla-aterimet :)! Kiva idea!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tuo onkin uutuus mulle tuo Inari, aivan ihastuttavat selkeälinjaiset! Meillä on arkikäytössä melkoinen sekasekoitus Ikeasta ja ties mistä. Juhliin katetaan häälahjaksi saadut Villeroy&amp;amp;Boch:in (apua, mikäköhän sarjan nimi oli,joku Satin..?) aterimet. Ne on ihan lempparit!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa viikon jatkoa!

 3. Anonyymi: Nuo oon ostanut antiikkikirpparilta. Varmasti antiikkikaupoista tai -kirpputoreilta löytyy. Joissakin nettisisutuskaupoissakin oon joskus nähnyt, jotka myy vanhaa tavaraa. Kävin kurkkaamassa tuota linkkiä ja nuo tosiaan näyttää aika samanlaisilta. Kiitos viestistäsi!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Kiitos! Inari on sesonkituote, sen takia sainkin näitä heti tuplaten että varmasti riittää 🙂 V&amp;amp;B:n aterimet on varmasti tosi kauniit! Mä tykkään paljon niiden tuotteista. Kivaa viikkoa sinne!

 4. Miten upeita kuvia oot saanu aterimistaki taiottua! 🙂 Mie oon niin surkia valokuvvaaja että mie oon jo vitsi kotona ja kaveripiirissä :DD siis hyvällä tavalla vitsi 😀 tai ainaki mie nauran ittelle ja surkialle valokuvaustaijolle :D&lt;br /&gt;Ihanaksi oot laittanu tuon purkinki ja kekseliäs ko pohjalla laatikkomuovia ettei aterimet kärsi 🙂 Meillä on nykyään aina Fiskarssin Functional Form mattana 🙂 Oispa kiva jos ois tuommoset kauniit juhla-aterioilla, ehkä joku päivä 🙂

 5. Meän Satu, Kiitos! Ai sä huomasit ton muovin 🙂 pitää niitä aarteita koittaa säästää naarmuilta 🙂 Kävin googlettamassa nuo teidän aterimet, kivannäköiset!&lt;br /&gt;Höpö höpö, varmasti osaat ottaa hyviä kuvia! Digikameroillaki saa nykyään niin hyviä kuvia. Mulla ihan tavallinen digikamera, hyviä kuvia sillä saa ku vähän säätelee asetuksia 🙂

 6. Emmie muuten ois varmaankaan huomannu mutta meillä sammaa joissaki laatikoissa pohjilla 🙂 On oikiasti kätevä keksintö sulla tuo aterimien suojana, eikä sitä huomaa ellei &amp;quot;tunnista&amp;quot; 🙂 Eiku oommie ihan oikiasti surkia kuvvaaja 😀 Muttei se haittaa ko kaikki tietää 😀

 7. Heippa J! Minulla on sinulle loisto uutisia =) Käyhän kurkkaamassa sähköpostiisi!

 8. Meän Satu, Heh 🙂 &lt;br /&gt;Joo meillä kans käytetään tuota kattiloiden ja pannujen alla, ei tuu jälkiä kaappeihin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hanna, Mitä mitä? Loistouutisia? Kävin spostissa, ei sinne ollu tullu mitään. Laitoitko tuohon oikeassa sivupalkissa näkyvään osotteeseen?

 9. Hanna, nyt oli tullu spostia 🙂 Kiitos tuhannesti &amp;lt;3 Ihana yllätys!

 10. tuo Inari on munkin mieleen erittäin paljon!! meillä on kans arkikäytössä eri aterimet ku juhlapäivinä 🙂

 11. S, On se kiva ottaa juhlapäivinä esille ne hienommat aterimet. Mä ihastuin nyt niin tuohon Inari-sarjaan et toivottavasti ei unohdu nuo toiset tuonne purkkiin 😀

 12. Todella hieno idea, tuohon toimisi täydellisesti mun pienille hopealusikoille.

 13. Pia, Idea käyttöön vaan 🙂 Kannattaa tosiaan laittaa tuonne pohjalle esim. laatikkomuovia palanen, mitä itsekin olen tuonne laittanut, niin ei lusikat naarmuunnu. Kiva kun jätit kommenttia!

 14. kiitoksia J, aivan varmasti kokeilen, rakastan nimittäin lasipurkkeja. täytyykin lähteä metsästämään laatikkomuovia, oikein hyvää päivän jatkoa sinulle.

 15. Pia, Niin minäkin, lasipurkit on kivoja säilytykseen ja muutenkin 🙂 &lt;br /&gt;Tuonna pohjalle voi laittaa jonku pienen liinanki tai vastaavan jos ei laatikkomuovia löydy. Kivaa viikkoa!

 16. purkissa asuvat aterimet on virkistävä näky! toi kekkasu on mainio. erilainen ja toimiva! hieno bogi sulla muuten 🙂

 17. akissfromthepast, Jep, nuo aterimet on niin nätit et voi pitää esilläkin 🙂 &lt;br /&gt;Kiitos paljon blogikehuista ja kiitos kun jätit kommenttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *