Silkkipallerot

Toivoitte ohjetta näihin silkkipaperipalloihin, tässä tulee ohje kuvien kera 🙂 

12.jpg

1.jpg
Ekaksi leikkasin silkkipaperista A4 kokoisia arkkeja ja kahdeksan arkkia laitoin päällekkäin. Vinkki: Jos haluat monivärisen pallon, niin tuohon voi laittaa vaikka joka toisen silkkipaperin erivärisen.

2.jpg

3.jpg
Sitten vaan tekemään haitarikuviota eli noin 2cm taitos ensin toiselle puolen ja sitten käännetään ja sama toiselle puolen. Sitä jatketaan niin kauan että koko paperi on haitarina. (kuva)

4.jpg

5.jpg
Keskikohta löytyy hyvin taittamalla päät yhteen. Keskikohtaan sidotaan lankaa pari kierrosta ja umpisolmulla kiinni. Kannattaa jättää pätkä ylimääräistä lankaa, niin on helpompi sitten kiinnittää pallo siitä roikkumaan. (kuva)
6.jpg
Molempiin päätyihin leikataan saksilla kuviot, tähän leikkasin puoliympyrän. (kuva)
7.jpg

8.jpg

9.jpg
Tämän jälkeen aletaan avaamaan yksitellen silkkipapereita. Nostetaan ja erotellaan ne toisistaan. (kuva) Irroita varovasti ettei silkkipaperi repeä.
10.jpg
Tässä toinen puoli avattuna.
11.jpg
Sama tehdään toiselle puolen ja kun kaikki paperit on eroteltu, pallo on valmis! (kuva)

Tosi helppo näitä on tehdä 🙂 Näyttävä ja edullinen koriste! Jos jäi jotain epäselvää niin kysykää. Itse ostin paketin missä oli isoja silkkipaperiarkkeja ja niistä leikkelin A4 kokoisia paloja. Ja pienempiä palloja saa kun käyttää pienempiä arkkeja. Hintaa näille kolmelle isolle pallolle tuli yhteensä n.1,50e.  Ajattelin tehdä myös vaaleanpunaisesta silkkipaperista muutaman pienemmän pallon koristeeksi. 

                                                               Askarteluintoa!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

11 kommenttia “Silkkipallerot

  1. Voi miten suloset pallerot! <3 ja aika heleppo tehäkki 🙂 Tosi suloset ja soppii muuten tosi hyvin teän pöyvän päälle <3 Pitäs varmaan itteki tehä, on niin kauniit, herkät ja ihanat 🙂 ja valkosesta silkkipaperista 😀 Mukavaa keskiviikkoa 🙂

  2. Nättejä onneksi aikam helponoloisia, vaikkei ihan lankapalloja:) Yritän kiristellä lamppua:)

  3. Meän Satu, Hih, kiitos!! <3 Näitä voi laittaa koristeeksi sinne tänne vaikkei synttäreitä oliskaan tiedossa 🙂 Tai vaikka pöydälle. Mut se voi olla et kisut ei anna niiden olla rauhassa jos pöydälle jättää 😉 Mukavaa keskiviikko-iltaa sinnekin!<br /><br />Kaaponkammari, Ei muutaku kokeilemaan, nopeaa näitä tulee kun oppii tekemään 🙂

  4. Juu ei meillekkään pöyvälle voi laittaa, tai voi muttei ne kauaa siellä pöyvällä oo (ne kisut) 🙂 Mutta roikkuun johonki, ihania ovat eikä tosiaan tarvi olla synttärit 🙂 Kyllä mieki taijan tehä nuita, on ne vaan niin ihanan näkösiä ja kukkien sijasta laitan nuita ku kukat ei meillä kauaa viihy (ne kisut) 🙂

  5. Meän Satu, Joo varmaan ois pallot hampaanjälkiä täynnä jos pöydälle laittais 😀 <br />Mukavia askarteluhetkiä! Mä ainaki tykkäsin näitä tehdä 🙂 Sit ku synttärit on ohi niin taidan laittaa nää roikkumaan tuonne lastenhuoneeseen.

  6. Waude!! Tosi kauniita 🙂 <3 Ihan pakko testata heti 😉

  7. Minna, Kiitos <3<br />Mä tein tytön synttäreille vielä pari pienempää palloa, vaaleanpunasia tietty 🙂 Askarteluintoa 🙂

  8. Tosi kivannäköisiä! Taidan yrittää itsekin tehdä viikonloppuna =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *